Witam, mam problem z NK...poraz pierwszy odkąd go kupiłem (zaraz po premierze). Mianowicie: instaluje GII (też org), potem NK, włączam i wszystko śmiga...koniec grania, robie save, wychodze, wyłączam kompa. Wchodzę na kompa, gram w L2, nudzi mi się, chcę włączyć NK...wkładam płyte, wychodzę z menu (wiem, że jak się odpali za autorun'a to się gra sypie), klikam na ikonkę na pulpicie...pojawia się takie małe białe okienko (zaraz po nim powinno pojawić się większe z napisem "Noc Kruka" oraz "Wczytywanie"), okienko znika i nic się nie dzieje :/... i tu jest mój problem. Grę instalowałem wczoraj, a dzisiaj nie mogę już w nią grać. Nie mam pojęcia dlaczego.
BTW, dodam że przeglądałem forum w tej sprawie i nawet znalazłem temat z takim samym błędem, ale nie było tam wyjaśnione, co zrobić tylko odesłano do innego tematu za pomocą linka, który nie działa . Wiem, że to spam i tak dalej, ale w przyklejonych tematach też nic nie znalazłem na ten temat. Parametrów sprzętu nie będę podawać bo już mi dźwigał NK i to bez problemu.
BTW, dodam że przeglądałem forum w tej sprawie i nawet znalazłem temat z takim samym błędem, ale nie było tam wyjaśnione, co zrobić tylko odesłano do innego tematu za pomocą linka, który nie działa . Wiem, że to spam i tak dalej, ale w przyklejonych tematach też nic nie znalazłem na ten temat. Parametrów sprzętu nie będę podawać bo już mi dźwigał NK i to bez problemu.