I Co Dalej?

Status
Zamknięty.

WestEr_1

New Member
Mam pewien problem z Artefaktami Adanosa.
To tak: Mam już wszystkie pięc artefaktów i z tego co mi wiadomo powinienem pogadać z Rhobarem, ale on się do mnie nie odzywa ,tylko mówi jakieś 'trzymaj się' albo 'porozmawiamy później'. Z Xardasem jest tak samo. :unsure: I niemogę skończyć zadania z artefaktami Adanosa bo żeby skończyć to zadanie muszę z którymś z nich pogadać. Podobnie mam z Saturasem i Szatą Adanosa. Szatę zdobyłem ale żeby skończyć zadanie trzeba mu o tym powiedzieć ,a tam niema opcji powiedzenia mu o moim znalezisku i o tym że byłem w świątyni. Ktoś wie może co mam zrobić? Może ktoś z was też miał taki przypadek? Jeśli wiecie co mam robić to piszcie :rolleyes:

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jaką drogę wybierasz?
i masz polską wersje czy spolszczałeś angielską? jeśli spolszczałeś to paskudne spolszczenie
proponuję reinstal gry

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm... przy wypełnioniu zdań typu "znajdź to" zawsze, nawet jak się zdobyło daną rzecz na kodach, gdy miało się ją w ekwipunku, to opcja dialogowe do ukończenia danego zadania były dostępne. Także, gdybyś miał wszystkie 5 artefaktów, Rhoba i Xardas raczej zagadaliby z tobą tym. Mówisz, że Saturas też tego nie robi? A więc problem tkwi w szacie Adanosa. Czy na pewno zdobyłeś ją? Zagadaj może jeszcze z Mixirem. Ewentualnie zdobądź drugą na kodach - It_Artefact_Robe (jak wpisywać kody). Jeżeli ten kod nie będzie działał to spróbuj wpsiać spawn_ It_Artefact_Robe (w miejsca "_" nie wpsujuesz tego, tylko robisz tam spację)

QbeK

New Member
Zobacz czy masz kamień ogniskujący i berło cienia ;) bo może zapomniałeś że już znimi gadałes ;) albo tak jak jak pisało wyżej problem z szatą.... Mi sie takie coś nie przydażyło... Masz patcha 1.6 ??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom