No yeed jak by nie założył tematu o Hitmanie to by chyba się przewrócił(Nie bierz tego za uraze wręcz przeciwnie
Ja również jako zagorzały fan hitmana, powiem że IO się postarało i to bardzo. Grafika wręcz piękna, na moim kombajnie się przycinał na średnich(1gbramu). Muzyka również genialna po raz kolejny orkiestra się postarała. Nie mówiąc już nic o grywalności która jest tak wielka że każdy fan skradanek i robienia rozrób powinniem spróbować swoich sił w Hitmanie. Pan 47 widać że po tylu wydarzeniach nadal jest królem w swoim fachu. Warto również poruszyć temat nowych, dodanych bajerów(Nie wymiennie wam odrazu musiał bym obudzić swój mózg do końca).
Co do fabuły to również jest dobra. Zróżnicowane misje (Oczywiście chodzi tylko o zabijanie ale z klasą) które można przejść na wiele sposobów. Naprzykład zrzócić żyrandol i wiele innych ciekawych rzeczy.
CYTAT
kiedyś gdy grałem w poprzednie części po prostu wyciągałem broń i wszystkich rozwalałem ale w tej części jednak starałem się jak najmniej używać broni i przechodzić to spokojnie i przemyślanie
Wiesz, różnie to bywa. Niektóre misje można przejść wręcz prosto i nie używając prawie że broni. Ale nad niektórymi misjami musiał byś się więcej zastanowić żeby przejść po cichu prawie nie używając broni.
CYTAT
Fajnie by było gdyby wyszła następna cześć Hitmana i nowe misje oraz nowe przeżycia
Prawdopodobnie będą następne części przecież IO nie zrezygnuje z tak prostego zarabiania dużych pieniędzy.
CYTAT
Polecam każdemu kto ma w sobie trochę żyłki zabójcy
yeed nie wiedziałem że ty taki agresywny...
Podsumowując gra wypadła genialnie i nie odstaje od innych części. Widać że mr47 długo jeszcze będzie rządził.
Ocena 10/10