Historia

Status
Zamknięty.

Jedi

Caporegime
VIP
Wpadłem na pomysł by napisać historię gildi, strony ogolnie historię całego gup, zeby nowi wiedzieli co tu się działo ;p

Co wy na to?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
chwalebna idea...można by taki art wrzucić na stronkę :)

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja mniej więcej pamiętam czasy od lipca 2004 (tzw. Ery Nazgula) wówczas wpadałem jako gość. Coś mogę skrobnąć jak znajdę czas.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Również moge pomoc w pisaniu, pamietam czasu sierpnia 2004 ( rowniez wpadalem jako gośc :) ) wiec troche tu przeżyłem :)

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Moge skorbnąć coś z czasów shackowania forum, byłem wtedy bardzo aktywny, czyli za żądów mega i sever w lesiach :)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Pomysł ciekawy ale na forum nie ma już userów którzy pamiętają początek forum... Osoba która chce coś takiego stworyć na pewno bedzie potrzebowała pomocy kilku weteranów - ja osobiście sie nie nadaje bo jestem za krótko i żadko ostatnio tu bywam ale gdyby zdobyć coś od cLoNa_xx lub kogoś ze starych jacy czasem wpadają?? Też pamiętam czasy Nazgula, pamiętam gdy Borys był juniorem, pamiętam stary skin strony poprzednie klany - magowie światła i ciemności, nawet pierwszy dzień Nordmaru. Myśle aby kilka osób napisało coś dla tych którzy nie mogą tego pamiętać z racji daty rejetracji. Jest tu kilka takich osób... Pozdro

RaVeN

Admin Site
Weteran
Na zupełnie samiuśkim początku był tylko jeden klan - gothic.up. Cóż można powiedzieć o zupełnych początkach strony? Przede wszystkim, był to, jeden z najbardziej dynamicznie rozwijających się serwisów owego okresu, niemniej jednak forum tworzyła mała grupka osób, dobrze ze sobą zgrana, lubiąca się. Pamiętam jaki wewnętrzny bunt zaczęliśmy przeżywać jak do naszego grona zaczęli napływać coraz to nowsi userzy, czar wspaniałej "ekipy" powoli przemijał, ale to właśnie wtedy nastąpił największy rozkwit serwisu. Chętnie podzielę się z Wami wiedzą o tamtym okresie gdyby taka inicjatywa ruszyła.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom