==mIsTrZu gOtHiCa==
Member
Thorus - był to człowiek ktory za swoich dziecinnych lat był bardzo silny..
Mieszkał wraz z rodziną w Portowym Mieście Khorinis.
Pewnego dnia jak zwykle Thorus wstał rano, zjadł kawałek pieczonego miesa z ścierwojada,3 kromki chleba, a popił wodą. Zaczął trenować walke mieczem bo zawsze marzył zostać dzielnym paladynem w służbie Innosa. Po skończonym treningu poszedł chwile odpocząć.Była godzina 14.00. Ojciec przyszedł z pracy (był pomocnikem młodego kowala Harada) i zwrócił sie do syna mówiąc
-THORUSIE!!
-Tak Ojcze?
-Idzie Dzis Sam na Polowanie
-hmmmm a na co dzisaj chcesz zapolować? Może znowu na ścierwojady?
-Nie!!
-To na co ?
-Chce synu udowodnić innym czeladnikom ze jestem silny bo oni naśmiewają sie ze mnie ze jestem nierobem a kowal harad niechce sie wtrącać.
-Jak ja dorosne JA IM POKAŻE!!!!
-Zuch chłopak,ale obawiam sie ze na polowanie TO isc ze mna nie mozesz!!
-No ale dlaczego
-Bo ja chce zapolować....na orka!!
-TATO!!!! OSZALAŁEŚ!!!
-Nie synu naprawde!!
-Tato a jak ork cie zabije?
-NONSENS!! JESTEM PEWNY SIEBIE!!
Całą rozmowe usłyszała matka thorusa i sie zmartwiła ale nic nie powiedziala i to był jej błąd......
Nagle usłyszała jak jej mąż bierze dobry długi miecz i kusze i zakłada skórzaną zbroje
Po 15 minutach wyszedł z domu żegnając sie z Rodziną.......
Mieszkał wraz z rodziną w Portowym Mieście Khorinis.
Pewnego dnia jak zwykle Thorus wstał rano, zjadł kawałek pieczonego miesa z ścierwojada,3 kromki chleba, a popił wodą. Zaczął trenować walke mieczem bo zawsze marzył zostać dzielnym paladynem w służbie Innosa. Po skończonym treningu poszedł chwile odpocząć.Była godzina 14.00. Ojciec przyszedł z pracy (był pomocnikem młodego kowala Harada) i zwrócił sie do syna mówiąc
-THORUSIE!!
-Tak Ojcze?
-Idzie Dzis Sam na Polowanie
-hmmmm a na co dzisaj chcesz zapolować? Może znowu na ścierwojady?
-Nie!!
-To na co ?
-Chce synu udowodnić innym czeladnikom ze jestem silny bo oni naśmiewają sie ze mnie ze jestem nierobem a kowal harad niechce sie wtrącać.
-Jak ja dorosne JA IM POKAŻE!!!!
-Zuch chłopak,ale obawiam sie ze na polowanie TO isc ze mna nie mozesz!!
-No ale dlaczego
-Bo ja chce zapolować....na orka!!
-TATO!!!! OSZALAŁEŚ!!!
-Nie synu naprawde!!
-Tato a jak ork cie zabije?
-NONSENS!! JESTEM PEWNY SIEBIE!!
Całą rozmowe usłyszała matka thorusa i sie zmartwiła ale nic nie powiedziala i to był jej błąd......
Nagle usłyszała jak jej mąż bierze dobry długi miecz i kusze i zakłada skórzaną zbroje
Po 15 minutach wyszedł z domu żegnając sie z Rodziną.......