Heyka

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam,
Mam na imię Konrad mam 13 lat, kocham Gothica, gram w niego od 3 lat lubię też informatykę, jazdę na rowerze i czytanie książek fantastycznych. Ogólnie to jestem wesołym, zadowolonym z życia facetem. No i oczywiście kocham to forum :D

P.S. Przywitanie po 10 miesiącach xD Ale co tam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
toż to masz zapłon xD....aczkolwiek udam, że cię nie kojarzę i powiem witaj......

Karpielek

VIP
VIP
Witam cie serdecznie! Tylko powiedz mi w jaki sposób w pierwszym dniu pobytu na forum, jesteś w redakcji, zakonie i w lesiach? Masz jakieś wtyki czy co? :p Zostań z nami na długo :p

P.S: To był mały żarcik xD. Nie podoba sie :p a tak wogóle to od kiedy pisze posty bez zastanowienia? Przynajmniej jest śmiesznie xD

daria

Szejn
Weteran
Karpielek, a czy Ty przeczytałeś jego posta, czy sobie ot tak napisałeś?? Tak to jest jak się pisze posty bez zastanowienia :p Przestrzegam na przyszłość... ;)

CYTAT
P.S. Przywitanie po 10 miesiącach xD Ale co tam.

CYTAT
Grupa: Redakcja
postów na dzień: 1.01

A tak poza tym, to nie widziałeś jego postów? Ale dobra, nie będę już nie na temat pisać :p

Ciebie elessar "witam", że tak powiem :) Pisz dalej, odnoś sukcesy, bądź dalej dobrym userem i zostań z nami jeszcze dłuugo xD

Do góry Bottom