Heroes Of Might And Magic V,

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
"Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami twórców, dzisiejszego wieczora beta oczekiwanej kontynuacji Heroes of Might and Magic została udostępniona dla wszystkich.
Ci, którzy zdecydują się na wzięcie udziału w testach, będą mieli okazję jako jedni z pierwszych na świecie zobaczyć w jakim kierunku rozwinęli tę bardzo przez graczy cenioną serię programiści z Nival Interactive. No i wyłapując ewentualne błędy czy niedociągnięcia, obecne jeszcze w programie, przyczynić się do tego, by piąta część Heroes of Might and Magic spełniła pokładane"

Ja już ściagam klienta i mam cd-keya. Będę jako jeden z pierwszych na całym w świecie, który zagra w Heroes of Might and Magic V.
I ty możesz zostać osobą, która zagra w grę jeszcze przed jej wydaniem. http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/ i zapraszam was do podążania dalej za instrukcjami.
Warto na prawdę

Zapraszam jak co to pisać w tym temacie, a pomogę.

Pozdrawiam.

www.tanuvar.up.pl Tutaj na forum zapraszam ^^

Gucio

Member
Ściągnąłem- i chyba nie zagram. Ruscy jak zwykle musieli spartaczyć sprawe. Powiedzcie mi, po kiego grzyba dowalili StarForce'a, skoro beta jest za darmo dla wszystkich? Nie moge go zaktywować- i tak się kończy moja przygoda z HoMM 5
mad.gif

Jay_Kay

Magister vitae
Ja się już zarejestrowałem... Naprawdę polecam, jak ktoś chce zagrać to jak znalazł...
Niestety doskwiera mi brak czasu więc klienta zacznę ściągać dopiero jutro, bo ściągam teraz co innego
tongue.gif
, ale zagram na pewno.
Wszystko jest za darmo... Nic tylko rejestrować się i ściągać.
Pozdrawiam.

Arsil

Member
Wszystko pięknie i fajnie ale klient troche waży... jednak dla fana gry to żadna przeszkoda. Dobrze że autorzy Heroes of Might adn Magic dbają o odbiorców. Trzeba przyznać, że naprawdę miło jest grać w tą grę wcześniej niż inni
smile.gif
.

Zapraszam do gry beta tej wspaniałej gry. Opłaci sie na pewno i nie zrażajcie sie "wagą"
klienta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom