Hello

n0ah

New Member
witam was ! Jak widac jestem nowy tu HA trafilem na forum to przypadkowo :) mianowicie denerwowal mnie migajacy ekran w g3 tak oto znalazlem sie na tym pieknym forum... Tera o sobie ? aha no dobra... to na poczatek powiem o moim najwiekszym zainteresowaniu czyli pilka nozna... lubie wszystko co z nia zwiazane samo uprawianie jak i ogladanie ... przede wszystkim lubie real madryt ( hala madrid ) dalej to lubie grac na komputerze w rozne gry ostatnio gralem w wowa ale teraz z powodu slabego lacza gram znow w gothica ;) gralem we wszystkie czesci jako saga to moja ulubiona gra razem z gta ... z 1 podobala mi sie fabula z 2 klimat i cale to khorinis a 3 swoboda,swiat i duzo nowych rzeczy jak np. areny - troche badziewne ale sam pomysl fajny... no to niebede trul i powiem na koniec ze lubie sluchac muzyki najczscie hip hop glownie amerykanski - papoose,three 6 mafia,nas no to na tyle :) jesli ktos doczytal do konca do Pozdrawiam !

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Witamy witamy, na razie jako jedyny mnie zainteresowałeś tym co napisałeś w przywitaniu ;)
Mam nadzieje że nie olejesz tego forum jak 90% ludzi którzy zakładają tu swój temat.

Pozdrawiam i życzę miłego pisania.

Franklin

Member
Cześć ;)
Witam cię i ja, mam nadzieję, że wżyjesz się w forum i będziesz aktywnie pisał posty :p
Panuje to miła atmosfera, tak więc nie ma czego się obawiać. Jedyne co musisz robić to przestrzegać regulaminu, pisać bez nadmiernej ilości błędów i będzie ok :D.
Pozdrawiam :)

Elektric

Member
Cześć! Błędy nękają wszystkie fora... ale mam nadzieję, że po takim przywitaniu umiesz sięich wystrzegać. A forum ci się pewnie spodoba i nie dołączysz do 90% witających się. Życzę miłego użytkowania, a przede wszystkim długiego i częstego.
Miłego pisania!

kondzio1993

Member
W sumie bardzo się różnimy w zainteresowaniach, ale sądząc po opisie będziesz osobą bardzo aktywną:p
Tylko jedna proźba - pisz z polskimi znakami. Jakoś to tak łatwiej odczytać

OjOj!!! :D Dobra, a topic closed, kto chciał, to się przywitał ;)

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom