Hej, Hej, Helo!

Drackoz

New Member
Witam wszystkich użytkowników forum!

Jestem nowy na forum, więc pomyślałem, że należy się przywitać :D. Hmm... Co by tu dać na przywitanie? No... Jak każdy już zapewne zauważył, mój nick to Drackoz. Mam obecnie 15 lat. Mieszkam sobie od 1,5 roku w Norwegii. Moje zainteresowania to gry komputerowe( W szczególności RPG), gra w piłkę ręczną, literatura, muzyka heavy metalowa (Nie tylko heavy. Jeszcze kilka innych rodzajów muzyki słucham), gra na gitarze... I to chyba tyle. Mam nadzieję, że będę mile widziany na tym forum... I jeszcze raz witam :D.

Esmallion

New Member
No hej ;]

witamy na forum ;]
ej a w tej Norwegii to naprawdę są elfy, trolle, krasnoludy i smoki?? ;p

Wysoki93

Active Member
Mam nadzieję, że będę mile widziany na tym forum... I jeszcze raz witam :D.

Jeśli będziesz często na forum (albo przynajmniej w miarę swoich możliwości) i będziesz się wypowiadał czy to na forum czy sb to oczywiście mile witamy :)

Kacperex

KacŚpioszek
Witaj,
I jak Ci się żyje na emigracji? W dodatku, w takim zimnym kraju jakim jest Norwegia?
Udzielaj się na forum, a na pewno będzie Ci tu miło.
Większość z nas ma podobne zainteresowania do Ciebie, więc na pewno znajdziesz z nami nie jeden temat.

Drackoz

New Member
Na emigracji, żyje się dobrze ^^ Dobre warunku itd. Tylko jeszcze języka do końca nie znam. Ja akurat mam... Tak jakby szczęście, i nie mieszkam w tej mroźnej części Norwegii, gdyż mieszkam na południu. A na południu, już tak bardzo zimno to nie jest. Choć już kilka razy, odwiedziłem kilka miast w północnej Norwegii. Podobne zainteresowania? Fajnie :D.

Esmallion

New Member
Moje zainteresowania to gry komputerowe( W szczególności RPG), gra w piłkę ręczną, literatura, muzyka heavy metalowa (Nie tylko heavy. Jeszcze kilka innych rodzajów muzyki słucham), gra na gitarze... I to chyba tyle.

Moje są prawie identyczne jak twoje, jednakze piłkę ręczną zamieniłbym na snowboard a gitare na literature do kwadratu ;] Myśle jednak, że sie dogadamy :D

Do góry Bottom