Gunock Leniwy Ork

Status
Zamknięty.

Don Robert

Member
dlaczego Grok z Geldern jak do niego podejdę to mówi złe wieści i całe Geldern ( oprócz niewolników ) zaczyna mnie bić. Przez to nie moge zrobic misji z Gunockeim. Mam dobrą reputacje i orkowie są na zielono ( nazwa jes zielona ).
Co mam robić??

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Nic nie dasz rady zrobić. Skoro ciebie atakują znaczy, że odbiłeś zbyt dużo miast z rąk orków. Jedyne wyjście jak nie chcesz aby atakowali ciebie to albo nie rozmawiaj z Grokiem albo wczytaj jakiś wcześniejszy zapis gdzie nie odbijałeś miast.
Zły dział ... :/

Edit:
dudekkssie jak już :]

Dark Shadows

Active Member
Dlatego, że nie użyłeś opcji SZUKAJ. Wiesz ile razy to już było na forum? <_< Odpowiem ci, bo zaraz się zacznie, że każdemu zwracam uwagę. Niestety, ale trzeba.

Spowodowane to jest tym, że wyzwoliłeś za dużo miast orków i od teraz będą cię atakować w każdym mieście (gdzie są jeszcze orkowie) po pogadaniu z przywódcą danego miasta.

Ps:
Ahh 2 sekundy po dudekssu napisałem. :D

slawtt

Member
siemka
tez mialem ten problem,
zrob sobie gre na nowo i przygoytuj miasta do rewolki, a napewno z toba porozmawia ten ork - grok wiesz ja tak teraz mam i znim rozmawialem bo mozesz miec taka sytuacje ze ci bedzie, tez brakowac kamyka ejnara i angira. Jesli chodzi o ejnara to patrz dokladnie jak rozmawiasz z tomem ok nra
pozdrooooooo (mozna zamknac temat)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom