Gta 4 Na Pc!

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Właśnie dziś wyczytałam, że GTA 4 ma wyjść na PC :D bardzo się cieszę, bo raczej nie kupiłabym ani PS'a3 ani Xbox'a... A tu patrze zagram se na kompie :D Co o tym sądzicie??

Mam nadzieję, że GTA 4 będzie jeszcze lepsze niż poprzednie części i co bardziej mam nadzieję, że też nie będzie miało za dużych wymagań, ale sądząc po screenach z Xbox'a wydaje mi się, że wymagania będą w sam raz... :D
Wy jak do tej sprawy podchodzicie?? Cieszycie się z tego powodu? Bo ja bardzo ^^

Acha i tu link do strony, z której to wyczytałam.

KOD
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,38546;core.html

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Świetna wiadomość. Oby prawdziwa. Zawsze byłem fanem GTA. GTA 3 była jedną z pierwszych super gier, w które zagrałem. Od tamtej pory grałem we wszystkie PC - towe wydania.
Smutno mi było, że nie zagram w GTA 4. Nie posiadam konsoli i posiadać nie będę. Dlatego ta informacja zapaliła we mnie duże światło nadziei.

T

Thran

Guest
Racja ta wiadomość jest świetna mam nadzieje że prawdziwa jest bo jak tak to będziemy mogli zabijać Polaków ^_^

Dark Shadows

Active Member
Za bardzo się napaliliście jeszcze. To, że jakiś sklep dał Gta 4 jako grę PC w swoim sklepie nieznaczy jeszcze, że ta gra będzie na pc. To żadna potwierdzona informacja. Wystarczy wejść na gram.pl i tam przeczytać:

CYTAT
"Bez komentarza" - to jedyne słowa, jakie usłyszeli dziennikarze serwisu CVG od przedstawicieli firmy Rockstar Games, gdy zapytali o krążącą po sieci datę (30 listopada) premiery PeCetowej wersji GTA IV

Także, nie ma się co jeszcze napalać, bo nic nie wiadomo na 100%.

Pozdro.

Pandrodor

Member
Tia...miało być już w październiku ;/ Nie ufam gry.wp.pl i z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że GTAIV w najbliższym czasie nie wyjdzie na PC> Także dlatego, że R* niedawno mówiło, że nie ma w planach wersji pecetowej...
Pozdrawiam
Edit:
A reklama w sklepie to genialny sposób na zdobycie klientów...

hiszpan93

Member
Mówię wam premiera gta 4 na pc jest już pewna .... ja to poprostu czuje .A tak wogóle to już dużo serwisów mówi o gta 4 na peceta były już listy i videa ,jak na stronie take 2 pokazane było gta 4 na pc . B) Może i za optymistycznie myśle ale wole to niż jęczenie ciągłe że gta 4 nie ukaże się na pc.

Pandrodor

Member
CYTAT
ja to poprostu czuje .A tak wogóle to już dużo serwisów mówi o gta 4 na peceta były już listy i videa ,jak na stronie take 2 pokazane było gta 4 na pc .
To wszystko są fucki, chwyty reklamowe...Wszelkie potwierdzone informacje można znaleźć na www.gtasite.pl (to chyba nie reklama?). R* nie potwierdziło premiery a wręcz powiedziało, że nie mają w planach wersji pecetowej i to jedyna w 100% prawdziwa informacja.CYTAT
ja to poprostu czuje
Ta...o to właśnie chodzi tym wszystkim firmom, które mówią o premierze GTA4.CYTAT
ale wole to niż jęczenie ciągłe że gta 4 nie ukaże się na pc.
A ja nie chcę mieć nadziei, żeby się nie zawieść...
Pozdrawiam

daria

Szejn
Weteran
Teraz czytając Wasze wypowiedzi i dokładniej info w tym linku, co zamieściłam - sama zaczynam w to wątpić, że GTA4 wyjdzie na PC... Może, to na prawdę chwyt reklamowy, właśnie po to, by ludzie mieli złudzenia i pisali o tym... W każdym razie ja już straciłam nadzieje i już raczej robić ich sobie nie będę, a szkoda... Bo GTA4 to będzie za pewne hit, a ja zagrać sobienie będę mogła.. :( ^^

T

Thran

Guest
Nie należy tracić nadziei po jednym artykule taki sam szum był z GTA SA że nie wyjdzie na PC a jednak wyszło może GTA IV będzie tylko musimy poczekać.

Dark Shadows

Active Member
Thran mi też się wydaje, że będzie. Jestem tego pewny prawie na 100%, dlatego, że komputer to wielki rynek a to równa się wielkiej kasie i żaden producent czegoś takiego nie przepuści.

Jednak nie ma się co też napalać po jednej niepotwierdzonej informacji.

Pozdro.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Podobno, Ci, którzy grali już w Gta IV na Xboxie ;ub Ps'ie twierdzą, iż bije poprzednie części pod każdym względem. Xenex mi coś mówił, że słyszał, iż można zmieniać dzwonki i tapety w komórce... jestem baardzo ciekawy, jak ta gra wygląda :)
A co do premiery - cóż, nie ma nic innego do roboty niż czekać i czytać newsy, aczkolwiek coś mi się wydaje, że będzie na PC (w końcu kupa kasy dla Rockstar)... czuję to w moczu.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Jestem na 100% pewny, że będzie GTAIV na piece. Nie muszą mnie do tego przekonywa żadne serwisy informacyjne. Po prostu Rockstar będzie chciał zarobi kasę. Może Sony albo Microsoft zapłacą mu za wyłączność, ale wątpię :)

T

Thran

Guest
Tylko może być też tak że Rockstar postąpi tak samo jak ostatnio Crytek że nie wyda GTA IV na PC bo przed premierą będzie już spiratowana wersja ale trzeba mieć nadzieje że takiego numeru nie będzie.

Wysoki93

Active Member
GTA IV na PC nareszcie :D
Po San Adnrea wyszły gry z serii Stories,
ale żadna nie była na PC a to wielka szkoda.
Teraz jak przeczytałem ten temat, to mam nadzieję, że znowu pogram w GTA.
Tylko, że czwóreczka będzie miała pewnie spore wymagania,
a z tego powodu już jestem mniej szczęśliwy <_<
Ciekawe czy dodali jakieś nowe umiejętności, tak jak zrobili w San Andreas...

Pandrodor

Member
CYTAT
GTA IV na PC nareszcie biggrin.gif
Poczytaj temat misiek, to chwyt marketingowy xD O GTAIV na PC nadal nic a nic nie wiadomo...A R* twierdzi, że nie ma go w planach.

bezim

New Member
GTA IV na PC jest jedynie kwestią czasu, GTA SA też miało nie ujrzeć światła dziennego z poziomu pc a jednak... GTA jest klasyką gier na pc. Rzeczą niemożliwą jest aby nie wyszła na komputery osobiste. Może jedynie nasuwać się pytanie o wymagania tej gry w dobie gdzie są one coraz większe. miło by było gdyby nie były one kolosalne....

T

Thran

Guest
Fenomen GTA IV jest poprostu ogromny dlaczego ? już wyjaśniam:

Ostatnio jeden z przedstawicieli Microsoft chwalił się że kupujący nową ich konsolę czyli Xboxa360 opuszczają sklep razem z GTA IV.

Fenomen gry jest naprawdę duży i to może się przyczynić do wydania GTA IV na PC bo na PC ma zostać wydany rywal GTA IV Saints Row 2 w 29 Sierpnia.

Więc nie traćmy nadziei ;)

Pandrodor

Member
CYTAT
Ostatnio jeden z przedstawicieli Microsoft chwalił się że kupujący nową ich konsolę czyli Xboxa360 opuszczają sklep razem z GTA IV.
Heh, ciekawe ile za to przedstawienie kasy dostał xD

hiszpan93

Member
CYTAT(Pandrodor @ 16-05-2008, 21:48) index.php?act=findpost&pid=182165
Heh, ciekawe ile za to przedstawienie kasy dostał xD

Hehe w pierwszy dzień GTA 4 zarobiło na siebie ponad 300mln dolarów ,więc raczej nie musieli mu za to płacić.:p

Edit:Sorry to miała być liczba sprzedanych kopij a nie zysk....

Kushi

Weteran
Weteran
Dalsza rozmowa nie ma sensu, bo aktualnie jedyne GTA IV jakie możemy zobaczyć na PC to takie;
dscn4847lo7.jpg

A dyskusja nagle schodzi na temat pieniędzy... .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom