Gry A Gamepad'y

Status
Zamknięty.

Cisu

Member
Mam takie jedno zapytanie. Mianowicie chcę sobie kupić gamepada tylko jeszcze jest kwestia tego, czy będę mógł grać na nim w jakieś fajne gierki :p Nie jestem fanem fify i tym podobnym "sportówek", więc nie wiem czy mój zakup nie będzie bezużyteczny :). Najbardziej chciałbym sobie zagrać w Prince of Persia, ponieważ na klawiaturze to trochę lipa :p. Da się w to grać na padzie? Aha i jakby ktoś mógł podać krótki spis jakichś ciekawych gierek, które to obsługują takie cudaczne urządzenie x].

cichy

Member
Oczywiście, że się da. Ja osobiście grałem w PoP Warrior Within (świetna gierka) i na padzie grało się znakomicie. Typowa gierka do pada to naprzykład Devil May Cry 3, również przedni tytuł.

zaitsev

Member
Ja jestem szczesliwym posiadaczem gamepada i jest zadowolony. Mozna pograc nie tylko w gierki typu fify ale takze ciekawsze platformowki czy jakies mordobicia ;p znacznie wygodniej sie gra niz na klawiaturze ale fakt faktem nie we wszystko, w gothica na padzie raczej nie pograsz. Generalnie jezeli masz kase i checi to dobrze wydane pieniadze.

Garrick

Member
Kiedy nie miałem pada nie pomyślałbym nawet jakie to może być użyteczne urządzenie :p Jest baaaardzo duża różnica między grą na klawiaturze a na padzie. Gram głównie w sportówki ale muszę przyznać, żę pad świetnie się sprawdza w gierkach walki. O niebo lepiej i łatwiej gra się w takie gierki na padzie niż na klawiaturze... A co do gierek w jakie można pograć to oczywiście Prince of Persia rządzi, Legacy of Kain również i tak jak pisał Cichy czyli Devil May Cry :)
Można oczywiście grać jeszcze w wiele tytulów ale nie wyobrażam sobie gry np w Need For Speed za pomocą pada <_<
POzdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom