Grobowiec Snorre'a/umiejętności

Status
Zamknięty.

imre2

New Member
Hej! Grobowiec Snorre'a jest obok wieży Xardasa? Wybiłem wszystkich (robiłem tą misję daawno) zdobyłem kamień i chyba go wsadziłem, teraz kiedy zrobiłem już wszytskie grobowce ide do Kertha a on mówi a inne grobowce? Patrze do inwentarza i mam kamień przodków snorre'a ide do jego grobowca chce włożyć a beziu nie chce, świtło sie pali. Co robić?

PS. Kto uczy tragowania sie?

GOFER152

Member
Targowania w Camp Dun można się nauczyć u tego złodzieja z podziemia , co do grobowców to na 1.6 mimo że załatwiłem wszystkie grobowce to jeden kamień miałem w ekwipunku , a jak gadasz z Kerthem to masz opcję że zdobyłeś moc przodków ?

imre2

New Member
Wczesciej miałem taką opcje i klikałem że zdobyłem moc np. Bereka a teraz jak zagadałem do sam mu powiedział kogo moc zdobył a Kerth swoje pytanie co dalej? Warto powiedzieć że nie mam żadnego patcha.

GOFER152

Member
To masz buga , zainstaluj 1.6 albo lepiej 1.7 , powinieneś mieć też opcję że zdobyłeś moc przodków "całą " , gdyby wszystko było ok , podstawka G3 baz pathy jest strasznie zabugowana .

imre2

New Member
jaki jest najnowszy patch ale taki żebym mógł grac dalej a nie od nowa?

imre2

New Member
Dzięki wielkie. Żeby nie zakladac nowego tematu chce sie zabytac czy zabijac razem z Lee rhobara? Co mi to da? Czym to skutkuje? Czego zrobi nie będę mógł?

jacksonheyes

Member
Lepiej nie zabieraj ze soba Lee ,bo on szybko umrze. Zrób tak zostaw go w tej świątyni,a sam zajmij się Rhobarem.

imre2

New Member
Teleportowa się tam z nim i powiedziec mu zeby został? Ale co mi da zabicie Rhobara? A co mi to uniemożliwi?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom