Gra Sie Przycina

Status
Zamknięty.

fastum12

New Member
witam otóż zakupilem zlota edycje gothica zainstalowalem gothic 2 noc kruka i jak uruchamiam jest ok ale jak wychodze z wiezy i biegnie gdziekolwiek gra sie przycina na moment nie wiem czy to problem z plyta czy gra jest tak zrobiona pomóżcie

Dzyl

El Principe
Może masz słabą kartę graficzną i ci sie przycina obraz ;P

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
A może masz za mało ramu, nie wierzę żeby na G2 była za słaba karta graficzna, ja jadę na geforce 4 MX 4000
(na allegro stoi za 8 zł kup teraz) i po włożeniu kostki z ramem nawet moge przyzywać smoki w mieście i sie gra nie
wyłącza. Możesz jeszcze mieć ustawione za mało pamięci wirtualnej, ona musi być 3 razy większa niż ram.

fastum12

New Member
mam 3g ramu karte 8800 i procek 6000 + 2 rdzeniowy

A może masz za mało ramu, nie wierzę żeby na G2 była za słaba karta graficzna, ja jadę na geforce 4 MX 4000
(na allegro stoi za 8 zł kup teraz) i po włożeniu kostki z ramem nawet moge przyzywać smoki w mieście i sie gra nie
wyłącza. Możesz jeszcze mieć ustawione za mało pamięci wirtualnej, ona musi być 3 razy większa niż ram.
[/quote Jak myslisz czemu gothic 2 sie tnie? . Inne gry chodza normalnie mam 3gb ramu procek 6000 + 2 rdzenie karta graficzna 8800 gtx probowalem wielu plyt gothica 2 i nadal sie tna.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Zostaje zainstalować starsze stery do karty.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mi wszystkie gothicki się zacinają czasami - czasem ruszą dalej a czasem gra się kompletnie zawesi. ja na wszelki wypadek co ok 5 min lub po czymś ważnym zapisuje i to po dwie kopie i w razie czego odpalam od nowa gre :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom