Gra Sie Nie Chce Wlaczyc.

Status
Zamknięty.

Garovl

New Member
Witam.
Po kilku miesiacach przerwy zachcialo mi sie znowu pograc w G2, zainstalowalem gre od nowa, i nie chce sie wlaczyc, gdy klikam w ikone po prostu wlacza sie "Prosze czekac... wczytywanie" chwile potem to okienko znika i potem juz sie nic nie dzieje (a czekalem dlugo - bo poszedlem sie wykapac). Gdy wciskam ctrl + alt + del to w zakladce aplikacje nie ma "gothic 2" natomiast jest "gothic2.exe" (czy jakos tak) w zakladce procesy. Probowalem ten proces zamykac potem gre wlaczac od nowa i nic. Sprawdzalem tez demo Gothica 1 i 2 i oba dema nei chca dzialac ;/. Testowalem w trybie zgodnosci z innymi windowsami i tez nie pomoglo :/.
Wczoraj sformatowalem komputer i nie pomoglo. Gre reinstalowalem juz kilka razy, zarowno przed jak i po formacie.

Dodam tez, ze raz mi sie ta gra (po kilku probach, bylo to przed formatem) wlaczyla ale poniewaz mialem jakiegos wirusa (ze nawet muzyka mi sie zacinala) to zawiesilo sie podczas ladowania i potem juz nie wlaczalo.

Gre mam oczywiscie oryginalna.

Parametry mojego komputera:
windows xp home
celeron 2300mhz
radeon 9800pro
512mb ram

Wczoraj sformatowalem komputer i nie pomoglo.

Z gory dzieki za pomoc.
Garovl.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Pewnie gdy poprzednio wyrzucałeś grę to został Gothic w rejestrze. Proponowałbym jakiś program żeby go wyczyścić. Np. Ccleaner , tu link: Nie daje gwarancji ze to pomoże...

Download:
KOD
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=1125&t=88

szczurek

Menda serowa
Weteran
Sprawdz swoje plytki u kumpla na innym windowsie. Trzeba wszystkiego probowac ;]
Ewentualnei zalatw sobie inną płytkę i sprobuj z niej zainstalowac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom