Gra Sama Przyspiesza!

Status
Zamknięty.

mole47

New Member
Mam bardzo dziwny problem!! Mianowicie chodzi o to ze gra mi sama przyspiesza czas. Chodzi mi o dni i pogode a nawet animacje. W ciągu liku sekund mam kilka rodzajów pogody a dzień z noca sie przeplataja co chwila. Taki problem nie uaktywnia sie odrazu a dopiero po paru miutach gry. Kompa mam (chyba) ok bo Amd Athlon 64 X2 3800+ 1Gb ddr2 i Radeona x1650PRo 256 mb
A co do samej gry to mam patch 1.12. Jakies pomysły, sugestie?? :unsure:

Kufel

New Member
Taki efekt jest(przyspieszenie dnia i nocy) jest po wciśnięci F6 pokazuje się jeszcze temperatura ale jak to sie pokazuje po paru minutach to chyba nie to jest winą ale spróbuj to kliknąć

bredpl

Member
Może zainstaluj jeszcze raz grę może pomoże. Umnie jest tak że jak wczytam lub zapiszę grę zmienia się pogoda a co do czasu to cały czas leci normalnie ale jak wcisnę "Esc" to też leci czas. <_< :(

Może również coś nacisnełeś, ponaciskaj wszystkie klawisze może się od blokuje. <_<

Pozdrawiam ;)

mole47

New Member
F6 niepomoglo :( Reinstalacje gry próbowałem kilka razy bo bawiłem sie też ze spolszczeniem miedzy czasie. Nawet wyłaczenie gry i jej ponowne uruchomienie niepomaga, jedynie gdy zrestaruje kompa. Strasznie dziwny błąd ale musi istniec jakis sposób :p :)

mole47

New Member
Spróbowałem kilka żeczy. Przeinstalowałem gre kilka razy i isntalowałem ją też z innej instalki. I dziwi mnie jednie fakt ze bład sie naprawia po restarci komputera. Może to jakis bład systemu ?? Co myslicie ??

mole47

New Member
Dla tych co dalej szukaja tu odpowiedzi to z radoscia ztwierdzam zę znalazłem sposób. A bład siedział tutaj w procesoże!! te dwórdzeniowe AMDki maja taką wade ze maja problem z dopasowaniem czasu żeczywistego gry i dlatego przyspieszało (zreszta nie tylko w gothicu) Ale jest na to oficjalna łatka a oto link do niej :
http://www.amd.com/us-en/Processors/Techni...1_13118,00.html

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom