Gra Figurkowa Gothic

Status
Zamknięty.

Kurczak

New Member
Ja oraz moji znajoi harcerze z Ostrołęki i Łomży tworzymy gre figurkową o temetyce gothic.Gra sie figurką 50 razy mniejszą i walczy np. NO atakuje na konwój SO itp ty grasz jedną figurką i jest około 20-30 graczy na planszy + npc [podkreślam to gra figurkowa w pokoju bez komputera] wszelkich chętnych prosze by skontaktowali się ze mną przez forum.

chwilowa lista poocników [zpoza forum]:

Matełusz [ "inspiracja;"]

Kamil

Ja,przewodniczący ["Kurczak" "Facet z w pyte bamboszami" "Kozak" "Brat Junior Mały Syzyf" "Zupa pomidorowa" Mały Kurczak" itp itd ]

Hubert i Maciek

Chyba Piasek i Kacper.

Kacperex

KacŚpioszek
Opisz jeszcze raz o CO CI CHODZI.
Twoja wypowiedź jest chaotyczna i niechlujna! Nie idzie nic z niej wywnioskować.

Vendetta

Deathproof
VIP
Z tego co zrozumiałem Ty i twoi koledzy robią grę figurkową Gothic... Nie oczekuję, że w ogóle to zrobicie, ale zróbcie co w Waszej mocy. Przecież oprócz planszy, wieluuu figurek, kart, musicie napisać cały system. To będzie tylko Wasz system czy na podstawie np. D&D?
Jeśli się to powiedzie, powinniście jakoś skontaktować się z JoWood, zdać im relację, ew. pstryknąć kilkanaście fotek ;)

Baal Cadar

Obywatel
Jak większość takich pomysłów, mam wielkie wątpliwości do tego czy w ogóle coś z tego wyjdzie. I zdam pytanie od mojego poprzednika. Dostaliście jakiekolwiek prawa autorskie do korzystania z marki, loga itp. od JoWood Production. Jak już pisałem, śmierdzi mi tu niewypałem. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom