Gothic- Pomyłka Programistów!!!!

Status
Zamknięty.

Klocek

New Member
Gram sobie w Gothica, zapisałem grę. Zawiesił mi się komp. Zrestartowałem. Włączam Gothica otwieram zapis i wyskakuje mi Akces Violation. Czy jest jakiś sposób na to żeby nie stracić sava?? Jeśli nie ma muszę zaczynać grę od nowa!!!!!!!!!!!!

Ceasar

Member
Najlepiej przeinstaluj Gothica. Jeśli to zawiedzie, chyba powinieneś kupić sobie oryginała... Jedyne 20zł i masz spokój. Ostatnio nawet słyszałem, jakoby cena zmalała do 10!!! Oto moja rada: Leć do sklepu z grami i kup sobie orginalną wersję tej gry.

LEWIATAN

Member
QUOTE (Lord_Marcos @ 15-05-2005, 17:36) Najlepiej przeinstaluj Gothica. Jeśli to zawiedzie, chyba powinieneś kupić sobie oryginała... Jedyne 20zł i masz spokój. Ostatnio nawet słyszałem, jakoby cena zmalała do 10!!! Oto moja rada: Leć do sklepu z grami i kup sobie orginalną wersję tej gry.
ja mam orginała i też nieraz tak miałem
najlepiej rób sevy co jakiś czas i od razy dwa jak pierwszy ci się skasuje to masz drugiego i najlepiej będzie jak będziesz robił osobne sevy na początku każdego rozdziału zawsze to jest lepsze niż zaczynać gre od początku
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom