Gothic:mgła

Status
Zamknięty.

Javier

New Member
Witam serdecznie w moim temacie.
Mam dziś do zaprezentowania modyfikację mgła robioną przez niejakiego Gothera...
http://gothermod.dbv.pl/readarticle.php?article_id=63 to jest link do tej modyfikacji..
Proszę o zajrzenie na niego i o waszą opinie na ten temat...Czytałem na różnych forach i podobno wykonano 68% tego moda.A teraz o nim słów kilka:
-podobno będzie on RTS-em/Strategią
-będzie można werbować własnych żołnierzy a także oswajać zwierzęta
-budować budynki
Czy to jakiś żart na początku pomyślałem gdy wszedłem na ten link później zacząłem podejrzewać że to całkiem
możliwe.A teraz ja was się pytam co o tym sądzicie? :mellow:

PS. Za dobrze nie pamiętam regulaminu czy można wstawiać własne linki więc jeśli nie można to proszę o wybaczenie.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Po pierwsze panie kolego, opcja raportuj nie służy reklamowaniu swojego tematu, tylko zwracanie uwagi moderatorom na złamanie regulaminu. I to jeszcze raportujesz bogu ducha winnego usera. Więcej myślenia, a na pewno nie zarobisz ostrzeżenia. Bo już nie wspominam o podwójnym temacie, ale to zwalam na karb przyczyn technicznych. Tak więc upomnienie pierwsze i ostatnie.

Co do tego moda, na stronie widzę, przeważnie same drobne modyfikacje, a ta przedstawiona w tytule zbytnio nie zachwyca.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
PS. Za dobrze nie pamiętam regulaminu czy można wstawiać własne linki więc jeśli nie można to proszę o wybaczenie.
Edo nie zareagował, ale ja to zrobiłem. Zanim zaczniesz hulać przeczytaj regulamin bamboocha. I tu nie ma tłumaczeń, że nie pamiętam.

Co do moda, kilka pomysłów całkiem ciekawych, ale ja nie oceniam dopóki nie dostane pełnego produktu w łapska.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom