Nawet niezłe, w porównaniu do Gothic Prawdziwa Historia to dało się oglądać i momentami faktycznie się uśmiechnąłem :]
N pewno będe śledził dalsze odcinki kroniki, przynajmniej do momentu w którym nie zaczną mi się nudzić albo też wydawać glupie ;p
Przezarąbiste. Mi się bardzo podoba, teraz oglądam Prawdziwą Historię - też świetna. Thran dzięki za ten link bo inaczej pewnie nigdy nie zwróciłbym na to uwagi!
No, no to mi się podoba w przeciwieństwie do prawdziwej historii. Nie ma tak dużo przekleństw, fajny humor i fabuła także. Podoba mi się to, że Gorn i Lee są w Starym Obozie A po rozmowie z Gomezem (że trzeba wysłać strażników żeby patrolowali) jak zobaczyłem tego jednego strażnika, spadłem z krzesła :lol:
O wiele fajniejsze od Prawdziwych Historii,bo tamte choć może i śmieszne to momentami aż niesmaczne.Tu jest dużo dobrego humoru nie składającego się tylko z latających ku*w i innych soczystych wyrazów.No i mistrzowska kreacja Gorna jak strażnika B) Hollywood czeka.Czekam na kolejne odcinki.
Na poziomie...czekam na kolejne odcinki bo przyjemnie spędziłem czas nad pierwszym nie raz uśmiechając się od ucha do ucha. Gorn i jego rozmowa z Krukiem mnie rozwaliły....xD
Na poziomie. I takie filmy z gothica mają naprawdę sens. Bluzgi w ilości wystarczajcej. W sam raz dla oddania podenerwowania. Kilka naprawdę fajnych momentów. Rozmowa gorna z krukiem i ostatnia scena. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy ; p
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.