Gothic Kroniki

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nawet niezłe, w porównaniu do Gothic Prawdziwa Historia to dało się oglądać i momentami faktycznie się uśmiechnąłem :]
N pewno będe śledził dalsze odcinki kroniki, przynajmniej do momentu w którym nie zaczną mi się nudzić albo też wydawać glupie ;p

Elektric

Member
Przezarąbiste. Mi się bardzo podoba, teraz oglądam Prawdziwą Historię - też świetna. Thran dzięki za ten link bo inaczej pewnie nigdy nie zwróciłbym na to uwagi!

Broother

Member
No, no to mi się podoba w przeciwieństwie do prawdziwej historii. Nie ma tak dużo przekleństw, fajny humor i fabuła także. Podoba mi się to, że Gorn i Lee są w Starym Obozie :p A po rozmowie z Gomezem (że trzeba wysłać strażników żeby patrolowali) jak zobaczyłem tego jednego strażnika, spadłem z krzesła :lol:

Najemnik@

Member
najlepszy byl gorn w pancerzu straznika xD omg jak on wygladal ;p albo jak kruka sie o robote prosil xDD

Everon_92

Member
O wiele fajniejsze od Prawdziwych Historii,bo tamte choć może i śmieszne to momentami aż niesmaczne.Tu jest dużo dobrego humoru nie składającego się tylko z latających ku*w i innych soczystych wyrazów.No i mistrzowska kreacja Gorna jak strażnika B) Hollywood czeka.Czekam na kolejne odcinki.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na poziomie...czekam na kolejne odcinki bo przyjemnie spędziłem czas nad pierwszym nie raz uśmiechając się od ucha do ucha. Gorn i jego rozmowa z Krukiem mnie rozwaliły....xD

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Na poziomie. I takie filmy z gothica mają naprawdę sens. Bluzgi w ilości wystarczajcej. W sam raz dla oddania podenerwowania. Kilka naprawdę fajnych momentów. Rozmowa gorna z krukiem i ostatnia scena. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy ; p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom