Gothic.g4ce I Strona Necrosa

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
Szukałem dziś w google stron o Gothicu. Natknąłem się na nasz stary adres: http://www.gothic.g4ce.pl/infopage.php?id=61. Niby nic w tym dziwnego, bo miał go chyba przejąć ten Necros ( pamiętacie go chyba
tongue.gif
). No i jest okej tyle tylko, że pod tym adresem jest nasza stara strona i starzy redaktorzy no i cała reszta. Jednak, kiedy naciskamy forum to wyświetla nam ten... Forum ze strony Necrosa.
dry.gif
.

Skoro cała strona należy do Clone ( w sensie cała jej zawartość) to czy ten adres nie powinien się zmienić albo czy pod tym adresem nie powinna być strona Necrosa? Przecież to wygląda jakby Clone zrobił stronę i to forum Necrosa, co się otwiera a przecież forum nie jest Clona. Dwie różne strony pod jednym adresem?

Myślę, że coś powinno się z tym zrobić. Bo się pogubią. Np. ktoś ma zamiar popisać na forum gup a tu wywala mu forum Necrosa i gość myśli, że Clone zmienił forum. Być może to jest jeden z powodów, dlaczego tracimy lub traciliśmy na popularności, bo (niektórzy) ludzie myślą, że piszą na gup.

Tematu nie znalazłem. Jeśli coś z nim nie tak to proszę o zamknięcie go.

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Zmieniłem to ale tak było ze względu, że strona na g4ce cały czas jest na serwerze. G4ce zminiło teraz serwer i nowy g4ce znajduje sie już na nowy serwerze od g4ce. Natomiast gup jest na starym i sa tam tylko przekierowania na nowy serwer g4ce. Poniewaz Xoen ma problem z skontaktowaniem sie z adminem aby przpisyac domene nowemu serwerowi czy cos takiego
biggrin.gif
.
Pozdrawiam cLoNe_xx

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom