Gothic 3 Tnie Się Na Nowym Sprzęcie !

Status
Zamknięty.

Algaen

New Member
Witam.
Kupiłem właśnie Gothica 3, mam nowego kompa - procesor AMD Athlon X2 4000+, 2 Gb ramu, Geforce 8500 GT. Gra powinna mi śmigać bez problemu na najwyższych detalach, a tymczasem tnie się i sterowanie jest strasznie niezsynchronizowane z klawiaturą i myszką (wciskam klawisz a reakcja na monitorze jest po 1s). Grałem w Gothic2 i miałem nadzieję że na nowym kompie będę mógł poznać dalszą częćć historii, ale gra w twakich warunkach jest jednak niemożliwa.
Prosze o pomoc.

Algaen

edik

Member
Był już nie jeden taki temat ja sam mam taki problem. Gothic 3 jest strasznie niestabilny u innych na słabszym kompie idzie dobrze u innych na lepszych tnie spróbuj zainstalować jakiś patch a jak nie pomoże to czekaj na najnowszy patch może on coś da.

Fulcrum

Member
UP: Nie jeden tylko kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt.

Temat przyklejony: "Czy wystarczy na Gothic 3"...

Napisze jak w poprzednim temacie - Gothic 3 ma zły kod gry i trzeba mieć naprawde szczęście żeby dobrze chodził.

Kilka sposobów na polepszenie wydajności:
- Najnowsze stery do grafy,
- Patche,
- G3 Tweak,
- Ew. zmiany w rejestrze,
- Cacheman XP,
- Game XP (chyba)

Tylko se nie przedobrz sprzęt, bo ci wogóle nie odpali :p .
G3 Tweak łatwo znaleźć w google, a patche są na forum

Pozdrawiam

alus944

Member
Nie znam jeszcze nikogo komu nie cią by się komp;) To jest trochę żenujące jak mi się co chwile ścina i pewnie dla niektórych też ;) A następnym razem nie pisz nowego tematu tylko poszukaj, bo ich naprawdę było sporo ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom