Gothic 3 The Beginning Mod

Status
Zamknięty.

ziajak

New Member
Mam takie pytanie, czy zastanawiał sie ktos na temt gothic 3 the beginning moim zdaniem jest to bardzo dobra historia na moda do gothic 2 wydaje mi sie rze niepotrzebował by durzo roboty
ja niestety na tym sie nieznam.

Po pierwsze zobacz ile błędów popełniłeś, a po drugie używaj znaków interpunkcyjnych - to jest jedno zdanie, a w dodatku w ogóle nie zrozumiałe !!

Gradomir

New Member
Niezrozoumiałe pytanie?
Odpowiedź brzmi nie.
Kolesiowi chodzi chyba o przeniesnie gry Gothic 3 beginning z komórki na silnik G2. Czy to możliwe?
Cytat niejakiego Gothera z GotherMod
CYTAT
Można zrobić postacie, świat, napisać skrypty dialogów i wiele innych rzeczy w G2 na wzór z gry komórkowej, ale nie będzie to żadne tam przeniesienie tylko robienie wszystkiego od nowa. Poza fabułą nic bezpośrednio z komórki nie przeniesiesz. Hmm może jeszcze tylko dźwięk. Podstawiasz mikrofon do głośnika twojej komóry i nagrywasz :D Były już pomysły zrobienia z poprzednich części Gothica 3, ale dlaczego nie wyszły? Bo za dużo roboty.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jak dla mnie jest to możliwe, tylko wlazłem na nie to forum... Myślałem że w GotherMod znajdą się ludzie którzy umieją zrobić moda... Ale im się wyraźnie nie chciało :(

P.S. Racja jest tam robota, ale nie wydaje mi się że gra komórkowa którą się przechodzi w kilka chwil była aż taka trudna do zrobienia. I nie ma tu co porównywać do G3, bo to jest inna sprawa.

Thomask

New Member
CYTAT(ArminaS @ 13-04-2008, 09:16) index.php?act=findpost&pid=177464
Jak dla mnie jest to możliwe, tylko wlazłem na nie to forum... Myślałem że w GotherMod znajdą się ludzie którzy umieją zrobić moda... Ale im się wyraźnie nie chciało :(

Tam raczej ludzie są zajęci innymi projektami. Lepiej zajrzeć na TM.

CYTAT
P.S. Racja jest tam robota, ale nie wydaje mi się że gra komórkowa którą się przechodzi w kilka chwil była aż taka trudna do zrobienia. I nie ma tu co porównywać do G3, bo to jest inna sprawa.

Weź jeszcze pod uwagę czasochłonność.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom