mam pytnie czy jest możliwe żeby odpalił mi gothic 3 bo pojawia mi sie komunikat please insert the gothic 3 cd/dvd into your drive and start the game again. do not remove the disc while playing <_< a mam włożoną płyte prosze o pomoc z góry dziękuje
Niekoniecznie. Jeżeli masz Windowsa 7 taki komunikat pojawia się ZAWSZE kiedy próbujesz odpalić G3, z nieznanych mi powodów. Problem ten rozwiązuje już patch 1,5, ale polecam pobrać 1,74. - to najnowszy. Dużo waży, ale warto.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.