Gotha

Status
Zamknięty.

robertvip22

New Member
W Gothcie wykupiłem od wodza orków Gorna, lecz nie moge znaleźć celi, w której miał być. Przeszukałem cały obóz i nic. Gdzie jest ta cela?? A może to kolejny bug?? :/ ... Jak respawnałem Gorna z konsoli to nie chciał ze mną gadać.

Merdion

Member
heh Gorn jest w tym budynku co herszt orków :D siedzi w sąsiednim pokoju :p chyba że to faktycznie jakiś bug

Dkey

Member
jak z nim zagadasz i powiesz mu żeby ci pomógł to stanie sobie na środku i będzie czekał... musisz wyjśc z budynku, następnie wrócic tam i zniknie ;D Tak na serio to ruszy tyłek i wyjdzie bo z Gornem jest jakiś bug tak jak z Rufusem

robertvip22

New Member
Gorna znalazlem ale nie tam gdzie powinien być. Poszedłem sobie drogą która wiedzie od tego obozu koło Gothy i w pewnym miejscu gdzie niedaleko siebie sa 2 rozpruwacze i jakiś most stał sobie Gorn. Nie mogłem z nim rozmawiać a ten zaczął isc w kierunku obozu orkow(tego obok Gothy) wibijając przy okazji całą zwierzynę. Gdy doszedł do obozu siadł sobie kulturalnie w celi, w ktorej miał być na samym początku. Trochę sie zdziwilem :eek: . Wykupiłem go i wymietliśmy całą Gothę bez najmniejszego problemu :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom