Gornicza Dolina

Status
Zamknięty.

mateuszq11

New Member
W gorniczej dolinie mam zadanie dostarczyc garondowi informacje z jego trzech kopalni .w 2 jest okale w jednej wszyscy nie zyja a nie moge otym powiedziec garondowi.pomuzcie co mam zrobic.z gory dzieki

Phantom Lord

Active Member
O ile kojarzę, to musisz znaleźć tych, którzy zdążyli uciec. Poszukaj Diega. Będzie w takiej "zatoczce" w górze, tuż przy wejściu na tereny poza liniami orków (tam, którędy idzie się do kopalni). Przed "zatoczką" leży dwóch rycerzy.

Jeśli to nie o Diega chodziło, jest jeszcze paladyn, który wynosił ładunek, z tej, lub innej kopalni. Znajdziesz go za starą chatą również za liniami orków (widać na mapie pomarańczowy/czerwony prostokącik).

Bardziej opierałbym się jednak wersji o Diegu.

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tam było trzech

Marcos
(jest w jaskini za chatą Cavalorna w G1)

Fajeth
(jego obóz jest niedlaeko bramy do orkowego mista z G1 tylo, że zamiast skrecać w stonę bramy idziesz w dół

Silvestre
(Całą ekipę zabiły pełzacze..uratował się tylko Diego, który siedzi w małej kotlince, do której można sie dostać wchodząc na terytorium orków tam gdzie przy bramie w G1 stało 2 strażników...to przechodzisz przez tą bramę i skręcasz w lewo..dalej trafisz) mam nadzieję xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom