Gorn I Ur-shak

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Witam temat podobny do tego jest zamknięty więc zrobiłem nowy temat mógłby mi ktoś zaznaczyć na mapie Górniczej Doliny gdzie jest Gorn (jako łowca smoków ale nie tam koło przełęczy) i Ur-Shak (ten ork co był w G1 przyjaźnie do nas nastawiony )
Z góry wszystkim wam dziękuję!!!!

czlapek14

Member
beztytuuayw.jpg

Gorn jest tam w 2 rozdziale i trzeba go wykupić od Garonda.
Ur-Shak pojawi się w 4 rozdziale. Jest z nim związana misja "Ur-Shak" podczas której to mamy zabić jego przyszłego nauczyciela, a zarazem jedyną szansę na powrócenie do rady szamanów Hosh-Paka co skutkuje zerwanie przyjaźni z orkiem bo ten domyśli się, że to my(tylko raz zrobiłem to zadanie bo szkoda było mi tej przyjaźni).

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
W 4 rozdziale Gorn znajduje się przy drodze do kamiennego smoka, w małym obozie razem z Gestahem. Jest to gdzieś w tej okolicy.
14cftpw.jpg

Idąc w kierunku fortecy miniesz grupkę jaszczurów - mniej więcej na ich wysokości musisz zejść z drogi w prawo - tam też spotkasz tych dwóch panów :)

Pozdrawiam

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Dzięki wam :) mam jeszcze jedno pytanie otóż gorn mi gdzieś zniknął niema go ani w khorinis ani w GD nie wiecie gdzie jest w Khorinis jego ciało? i jeszcze ciało Angara bo chce ich wziąć do dworu irdorath a ich niema :/

Wysoki93

Active Member
W 5 rozdziale Angar jest przy farmie Bengara a Girn jest na farmie Onara w pomieszczeniu z Lee.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Wiem ale u mnie ich niema jak poszedłem do GD to Angar był w tej jaskini z trupami za palisadą ale w ogule z tamtąd nie idzie może są jakieś kody na nich?

czlapek14

Member
INSERT DJG_705_ANGAR_NW

To jest kod na Angara, ale nie wiem czy gdybyś go przysłał w GD to by miał kwestie dialogowe i się ruszał, bo "NW" znaczy New World czyli Khorinis. Żeby działał w GD to chyba trzeba jakiegoś innego kodu, ale nie wiem jakiego. Myślałem że zamiast NW będzie OW czyli Old World(GD), ale niestety nie działa. Nie wiem co Ci się mogło stać z Angarem. Mógł zginąć podczas misji z odnalezieniem jego amuletu, albo kiedy indziej.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Angar idzie od tej jaskini tą trasą w okolicach terenów orkowych i przechodzi przez bramę i dalej maszeruje aż do Khorinis. Całkiem mozliwe że Angar po prostu zginął z rąk orków. U mnie niestety tak było. Jego ciało leżało na drodze w pobliżu wejścia na tereny okołozamkowe, dokładnie koło tej "bramy" gdzie było kilka orków - tam gdzie w G1 stało dwóch stażników ze SO.

Pozostaje ci faktycznie tylko kod albo weź kogoś innego za wyprawę - tam jest sporo "chętnych" /ja wzięłam: Lee, Gorna, Lestera, Miltena, Benneta, Jacka - tego z latarni, Mario - zdrajce więc go nie polecam/

czlapek14

Member
Na wszystkich NPC są kody. Na Gorna jest SLD_(jakiś numerek gdzieś około 800)_(chyba GORN) nie chce mi się patrzeć w grze. Część tych kodów jest na Gothic Up( :D ). Te kody można w grze też sprawdzać. Wystarczy, że kiedy masz włączonego marvina to nacelowujesz se NPC i naciskasz T(Filmik o tym). Pokarzą Ci się o nim informacje i w pobliżu lewego dolnego rogu(1 wers) jest jego nazwa w grze. Żeby wyłączyć te informacje musisz dalej mieć nacelowanego tego NPC i jeszcze raz naciskasz T i wszystko znika.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
OK bo ja chciałem wziąć tylko tych co będą w Gothic 3 :) oczywiście tylko kapitanów w G3 nie będzie :/ temat proszę zamknąć i dziękuję wam serdecznie chłopaki i dziewczyny! :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom