Godfather

Status
Zamknięty.

Jedi

Caporegime
VIP
Czy już ktoś z was grał w tą grę? Chciałbbym się dowiedzieć o waszych opiniach na temat tego produktu bo mam dylemat Comandos strike force czy Godfather, bym zrobił sonde ale to inne typy gier więc///

Recenzje na temat ojczulka są dobre na comandosów też ale sie zastanawiam, bo ni eposzukuje gry na 3 dni :/ a commandos taki własnie bedzie (bo to fPP jak ktos nie wi)

Jeśli taki temat był, bliżej niż miesiac temu to prosze o delete nie warna.

Pozdro

Edit : smisznie to wygląda
tongue.gif

26-03-2006, 14:07
w: Godfather
Autor: Godfather

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ja gram w godfathera, jest jedna z gier których oczekiwałem z wielką nadzieją na udaną zabawę, i sie nie zawiodłem, wszystko od wstawek filmowych i misji (które łączą gre z filmem), aż po system walki i strzelania jest w tej grze zrobione świetnie, no moze oprócz jazdy samochodem, bo czujemy jakbyśmy sterowali pudełkiem zapałek a nie automobilem. Polecam tę gre, ale jeśli ci sie nie spodoba, to nie zwalaj na mnie
wink.gif
, bo możliwe że to gra tylko dla fanatyków gatunku (przynajmniej tak powiedział mi kumpel), a jak ogólnie wiadomo ja takim fanatykiem jestem.

Z wyrazami szacunku. Godfather

KING

Weteran
Weteran
Narazie sciągam GodFathera i mam nadzieje że się nie zawiode gra nie ma zabespieczen SF. Ani SF Alcochol
smile.gif
A działający crack już wyszedł ^^ Pozatym sądząc po screenach i recenzjach gra naprawde zapowiada się przednio
smile.gif

BTW:polecam tez obejrzec GodFather
wink.gif

chery

Member
QUOTE commandos taki własnie bedzie (bo to fPP jak ktos nie wi)
Nowi commandosi to nie będzie gra FPP! To będzie taktyczny FPP. Moim zdaniem zachowa on klimat i poziom trudności poprzedniczek tyle tylko że widzieć będziemy z oczy bohatera. Co do Godfathera (pozdrawiam ojcze
smile.gif
) to gierka będzie (jest?) grą niezłą a wręcz wybitną. Nareszcie jakaś konkurencja dla genialnej Mafii autorstwa Illusion Software. Filmy oczywiście widziałem lecz najbardziej podobają mi się te wktórych akcja dzieje się w latach 20-30. Lubię ten klimat (stepowanie, prochibicja, wojna gangów etc.) i mam nadzieje że zostanie on w Godfatherze oddany jeszcze lepiej niż w Mafii. Commandosi też będą nieźli ale z Ojcem Chrzestnym się równać nie mogą.

Jedi

Caporegime
VIP
QUOTE Nowi commandosi to nie będzie gra FPP! To będzie taktyczny FPP. Moim zdaniem zachowa on klimat i poziom trudności poprzedniczek tyle tylko że widzieć będziemy z oczy bohatera

Nie, tam prawie nie ma taktyki, jestem na etapie przechodzenia Com'a i gram na srednim i w sumie gra sie podobnie jak w CoD tylko mniej wrogów jest i jak sie piknie to sie misje wali... no i troche trudniej zaboijac a poza tym to taki klasyczny FPP...

trrrrrrrrrrrr i do przodu
rolleyes.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom