[gildwars] Zapraszam Do Gry

• Thread starter Electric_Dragon
  • Rozpoczęty
E

Electric_Dragon

Guest
Zapraszam na MMORPG-ową grę w systemie Vallheru. Gra dopiero ruszyła, tzn zaczęła się Nowa Era niedawno więc wszyscy mają równe szanse. Zapraszam wszystkich wyjadaczy MMORPGów, ale także i nowicjiuszy, którzy chcą przeżyć coś ciekawego w świecie Fallathanu.
http://82.160.76.130/~thoran/gildwars/register.php?ref=83
Przybywajcie, rejestrujcie się z tego linku i grajcie. Zapraszam!!
Kto się z niego zarejestruje niech napisze w tym temacie bedzie mógł liczyć na moje wsparcie

Thorbjorn

Member
Moim zdaniem jeden z najlepszych mmrpg-ków na enginie Vallheru to niejest takie cos jak jarkendar czy inne cos jakis klon valleru tutaj duzo zeczy jest pozmienianych a międzyinnymi

- Str główna
- Nowe lokacje
- Nowa szata graficzna
- Pare nowych modów kture umozliwiają między innymi sluby jest bórdel itd itp warto w to zagrac

smile.gif

EdGaR

Member
Mnóstwo jest takich gierek, ale ta jest całkiem fajna (nie przepadam za takimi grami), no i wiadomo chcesz zdobyć vallara
tongue.gif
.

Thorbjorn

Member
ALe poco wam te vallary czy jak to się zwie?. Ja was nierozumie karzdy tylko restgrujcie się i się podnieca ze ma vallara doczego wam to potrzebne co pujdziesz tym do sklepu i skrzynke piwa sobie kupisz? 6-tke w szkole ci postawią bo masz vallara?.

cavalorn

Member
wiesz Thobrion chyba się z tobą zgodze zgodze bo te vallary nie są do niczego potrzebne gdyż w każdej grze pisze że coś się za nie dostaje ale oczywiście nic z tego się nie ma...!Spójrzcie że na Vallheru od początku gry pisze że będą dostępne jakieś unikalne przedmioty a oczywiście ich nie ma, a gra stoi już tyle czasu...to samo na Redoranie jest, pisze, że za vallara dostaje się 0,5 do max energi choć mam vallary od ponad 3 miesięcy i jakoś nigdy nic tam nie dostałem!!

Thorbjorn

Member
Ja mysle ze to taki chwyt zeby ludzie reklamowali grę a wzamian dostną vallara który doniczego niejest przydatny
biggrin.gif
. Pamiętam jak moji kumple się podniecali jarkendarem tym klonem vallheru w któłrego niewarto grac i cile mi słali na GG te ich linki poleconych "Zarestruj się a ja dostane Vallara" ale pozostaje potanie które krępuje mnie do dzis po jakiego grzyba wam te Vallary. Raz się spytałem kumpla poco mu te vallary a on oniemiał
ohmy.gif
i juz niegra uswiadomił sobie ze Jarkendar to zwykły klon Vallheru, teraz gra w Reodorana ale niezbiera Vallarów.

KonraD

Member
no ale temat troszke ustal, czy jush nikt z tad w to nie gra??
wpiszcie sie tu :
a moj nick to nazgul [107]
jakies uwagi ??

dla mnie ta gra jest w miare spox
zalogowalem sie juz dawno ale dlugo niegralem i mam teraz 1000 energii fajna rzecz[ polecam]

Gregori

Member
Mój nick to Gregori,i mam pytanie:gdzie mogę wydobyć jakieś surowce?Bo jak w tej Vantrii czy jakoś tak patrzę na kopalnię to tam tylko jakąś kupić można

KonraD

Member
bo musisz jakas kupis, potem dajesh na nia i jeszcze klikasz na "kopalnia" tam ci sie pokazuje ile masz punktow i ile razy chcesz wydobywac. tak apropo to polecam kupic odrazu kopalnie wegla i troszke ja rozbudowac:] (dajesz na sklep i kup nastepny obszar ziemi czy cos takiego)

Do góry Bottom