Gildia

Status
Zamknięty.
K

Kamilosss

Guest
Czesc , mam problem.Jak dostac sie do Gildi Zlodzieji (kanalow) jesli gram paladynem , i nikogo niewkopalem (tzn. nie poskarzylem ich do Andre.Pomozcie jak najszybciej.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Może powiesz coś więcej... Mam się domyślać?
Rengara nie kapowaleś tak? A Havlora? Jeśli wogole nie miałeś takiej opcji to idz do jaskini bandytów niedaleko farmy Akila, zabij ich a w jednej z ryb tam bedzie pewna notatka, pogadaj z nim;], i albo go wydaj albo nie wydawaj. Gdy zrobisz/zrobiłeś to drugie idź do Nagura. On da ci prace, zebys został posłańcem Baltrama. No to wykonaj co ci kazał i oddaj mu paczke od farmera. Później zawitaj ponownie do karczmy, Kardif powie ci że Atylla na ciebie czeka. Udaj się za sklep rybny Havlora i tam będzie ^_^.

G

Gość

Guest
Anie nie wkopalem Havlora ani Rengaru , NIKOGO. I gram straznikiem a z takimi osobami Nagaru niechce gadac.Ta rybe z wiadomoscia mam. Gadalem z sprzedawca ryb i go niewkopalem(dal mi za to mozlwiosc kupienie dziwncyh ryb ktore kupilem, w jednej z nich byl klucz , ktory niewiem do czego sluzy ale nie do gildi zlodziei bo niedziala :F do jakiejs przeleczy).

Sorry ze nienapisalem odrazu wiecej na ten temat ale niemialem czasu.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ściagnij zbroje strażnika;]. I pogadaj wcześniej z Kardifem czy nie ma moze ktoś pracy dla ciebie :).

G

Gość

Guest
Tak zrobilem to ten Nur.. czy jak on ma z textem do mnie ''myslisz ze zdjoles te szmaty to cie nierozpoznam''.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom