Gdzie Sa Buntownicy !?

Status
Zamknięty.

barpik31

New Member
Zrobiłem misje ze trzeba zabić wszystkich w Okarze a teraz trzeba zabić buntowników przy Monterze .Zabiłem tych przy zniszczonej wierzy i tych przy farmie i misjia nie zaskakuje.Są jeszcze gdzieś buntownicy koło Montery??
Z góry dzieki !!

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Tak, są. Kojarzysz tę drogę z Montery na południe( w dół na mapie) wzdłuż tych ruin co niewolnicy kopią, jak idziesz od Montery to gdy zaczyna się jakby przełęcz górska to skręć w lewo, przez krzaki, i tam siedzi dwóch buntowników.

barpik31

New Member
Dzieki za podpowiedz juz przeszedłem ale dręczy mnie jedno.Wykonałem misje wszystkie w Monterze (chyba) i nie wiem czy isc dalej czy trzeba bedzie i tak montere oczyszczac .

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jak zabijasz i buntowników i orków (czyszczenie Montery) to spieprzysz sobie grę. na twoim miejscu nie niszczył bym już ani większych (zaznaczonych na mapie) obozów buntowników ani nie wyzwalał miast z łap orków. jeśli będziesz tak robił to ominie cię połowa zadań później, bo po zniszczeniu/wyzwoleniu 2 lub 3 "ośrodków" frakcje są do ciebie wrogo nastawione.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zdecyduj się z kim chcesz się zbratać. Bo zabiłeś buntowników a teraz chcesz odbijać monterę. Nielogiczne

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Rangiz @ 23-12-2007, 20:00) [snapback]163605[/snapback]
Zdecyduj się z kim chcesz się zbratać. Bo zabiłeś buntowników a teraz chcesz odbijać monterę. Nielogiczne

Oczywiście, że jak najbardziej logiczne jeśli chcesz sobie nabić expa :)
Ja tak samo robiłem pod koniec gry, że zaliczyłem wszystkie zadania po czym zabijałem wszystkich, którzy się ruszają, przez co miałem wiekszy lvl.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
a tak samo robiłem pod koniec gry, że zaliczyłem wszystkie zadania po czym zabijałem wszystkich, którzy się ruszają, przez co miałem wiekszy lvl.

1. Wtedy to już nie jest Gothic tylko Teksańska masakra piłą mechaniczna
2. Ty to robisz pod koniec gry, a on nie jest w końcówce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom