Gdzie Są Niewolnicy

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Mój problem polega na tym że niewiem gdzie jest pięć niewolników. Dostałem zadanie od nadzorcy niewolników w Silden Zapotek żeby zabić pięć niewolników którzy uciekli i niewiem gdzie są. Tak samo Freman mówi żebym znalazł pięć niewolników i żebym ich sprowadził tu, zakarzdego zapłaci mi po 100zł.

Proszę pomocy już naprawdę niewiem.

Opiszcie albo jagby ktoś mógł to niech zaznaczy na jakieś mapce.

Pozdrawiam

Silas

Member
46. "Uratuj niewolnika zbiegłego z Silden"
W obozie buntowników, w chatce nie daleko mostu spotkasz Fremana, który powie Ci, że jego zadaniem jest przyjmowanie zbiegłych niewolników. W mieście natomiast dowiesz się, od Zapoteka, że zbiegło mu 5 niewolników gdzieś w stronę północną. Udaj się tam. Dokładniej idź do chatki Lukjana i odbij w prawo pod górę w las. Zabij po drodze wszystkie dziki, ścierwojady i krwiopijców, bo potem będą utrudniać powrót. Idąc tak w górę trafisz w końcu na mały obóz z trzema niewolnikami. Zabierz ich ze sobą. Pozostało jeszcze dwóch. Jeden przebywa po lewej stronie od obozu, drugi po prawej. Zabierz wszystkich ze sobą i idź do Fremana. Możesz spokojnie przejść przez Silden, nikt Cię nie zaatakuje. Pilnuj cały czas żebyś przypadkiem nie zgubił któregoś z nich po drodze.
Zdobyte doświadczenie: 500
Zdobyta reputacja: Buntownicy +1

47."Uratuj niewolnika zbiegłego z Silden"
Zadanie powiązane z poprzednim.

48."Uratuj niewolnika zbiegłego z Silden"

49."Uratuj niewolnika zbiegłego z Silden"