Gdzie przebywać ?

Status
Zamknięty.

Baton

Weteran
Weteran
Gdzie najbardziej lubicie przebywać, a gzdie najbardziej nie lubicie brzebywać! Ja najbardziej lubie w klasztorze bo jest tam fajny nastruj i muzyka i wogule czuje się tam bezpieczny! Najbardziej nie lubie przebuwać na cmentarzu muzyka jest ponura łaża zmobi i jest nie ciekwie!

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Farma Onara wsród najmeników, a najgorszym miejsce także cmentarz wkurza mnie ta muza, a do tego zombie.
Pozdrowienia cLoNe_xx

BoRyS

Tam gdzie anioły mowią szeptem
Weteran
Hmm w g2 lubiłem przebywać w pewnej chacie nad morzem gdzie sie mozna było zabawić troszke z kimś hiehie:p a nielubiłem u najemnikow bo tam pod poczatek gry trzeba było bardzo na siebie uwazac

Baton

Weteran
Weteran
Też lubie ten domek jest tam tak cieplutko i czerwoniutko! :p Ale mimo wszystko klasztor żądzi, aha był bym zapomniał nie lubie też dworu Irdorath

Wilk

Member
Dwór Irdoratch to dno. Zato Klaszkor i Zamek w Gurniczej Dolinie to full wypas. :D

Nazgul

Member
Gdzie najbardziej lubicie przebywać, a gzdie najbardziej nie lubicie brzebywać! Ja najbardziej lubie w klasztorze bo jest tam fajny nastruj i muzyka i wogule czuje się tam bezpieczny! Najbardziej nie lubie przebuwać na cmentarzu muzyka jest ponura łaża zmobi i jest nie ciekwie!

Ja tak samo. :D

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
też lubię klasztor, tam jest taki fajny klimat, wyczuwa się spokój...
a nie lubię lasów między latarnią morską a schodami do słonecznego kręgu. jakoś nie podoba mi się tam, choć jest sporo potworów do wycięcia.

GaNdi

Weteran
Weteran
Ja tam lubię klasztor ,a nie lubie cmentarzyska

Sir Lukas

Member
ja lubie farme onara i jest jeszcze jedno takei miejsce za latarnią morską jest wrak statku i nad nim jets klif ze schdam jest to bardzo ładne miejsce a szczegulnie nocą

BoRyS

Weteran
No co wy chlopaki...zawiodlem sie:D:D:D
Rozowa latarnia rulezzz:D:p,ile kasy tam poszlo:p:p

GaNdi

Weteran
Weteran
No co wy chlopaki...zawiodlem sie:D:D:D
Rozowa latarnia rulezzz:D:p,ile kasy tam poszlo:p:p

Borys czeka cie kilka godzin wspaniałych doznań :D :D :D ja tam może byłem...1 raz ale filmik to spoko,oglądałemk kilka razy :p

Sir Lukas

Member
a po za tym to tawerna pod martwą harpią i innego rodzaju "puby" a jeszcze wspaniałą latarnia miejsce które trza było odwiedzic za kazdym razem kiedy się było w miesce D a jeszcze taka mała ciekawostka jak pierwszy raz byłem w miescie( pierwszy raz grałem) to od razu znalazłem ten przytulny budynek :D

GaNdi

Weteran
Weteran
a po za tym to tawerna pod martwą harpią i innego rodzaju "puby" a jeszcze wspaniałą latarnia miejsce które trza było odwiedzic za kazdym razem kiedy się było w miesce D a jeszcze taka mała ciekawostka jak pierwszy raz byłem w miescie( pierwszy raz grałem) to od razu znalazłem ten przytulny budynek :D

...z małą pomocą strażnika miejskiego :D ...

Sir Lukas

Member
znaczy ja jeszcze w tedy nawet z haradem nierozmawiałem :D po przejscu przez brame odrazu do portu a w porcie to jush sami wiecie niemozna nie znale

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
ja ten uroczy lokal znalazłem całkiem przypadkiem: mianowicie gonił mnie ten pacjent co stoi pod knajpą w porcie (cienki byłem jeszcze wtedy :) ) i przebiegłem obok lokalu a tu Borka mnie zaczepia i nawija o rozkoszach i takie tam... a tamten grzecznie poczekał aż borka skończy gadać i mnie dorwał :-(

BoRyS

Weteran
No hmmm,jak ja zobaczylem ten budynek hihiehe
No ja widzialem tam tylko jeden budynek wlasnie ten:p moj nos odrazu mnie tam zaprowadzil:p

GaNdi

Weteran
Weteran
A nie przypadkiem zapotrzebowanie na chwile rozkoszy :p .Ja tam trafiłem gdy wypełniałem zadanie dla Lorda Andre

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
no wiesz Borys, piszesz, że zaprowadził Cię tam Twój nos... to może wyczułeś charakterystyczny zapach palonego zielska??? a panie zauważyłeś dopiero po wejściu??? :D :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom