Teoretycznie Wenzel po rewolucji stoi tuż za wejściem do Cape Dun. Jeżeli go tam nie ma to konsoli wpisz "Spawn Wenzel" lub "Spawn_Wenzle" (oczywiście bez cudzysłowu) i wciśnij enter. To jest kod na przywołanie zaginionej postaci. W tym przypadku Wenzela. Jeżeli podałem zły kod to niech mnie ktoś poprawi
Nie wpisuj spawn_Wenzel, tylko Goto_Wenzel, bo od spawnu może Ci się tych Wenzeli namnożyć. Ale na początku poszukaj w mieście. Dopiero jak Goto nawali do go użyj.
Z kodami jest tak, że trzeba popróbować z wielkimi literami.
Przeszukałem, całe Cape Dun, cała Montere... nigdzie go nie ma, chyba bede musial skorzystac z kodu, chociaz za bardzo mnie to nie cieszy <_<
Dzieki za pomoc
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.