Gdzie Jest Riordian (mag Wody)

Status
Zamknięty.

Master Rabbit

Member
Od pewnego czasu robię misje od Gonzalesa zabicie wszystkich 7 magów wody. Zabiłem 6 i niemogę znaleźść ostatniego Riordiana. Mam mapkę z całym opisem jednak tam gdzie ona pokazuje że niby jest ten mag to tam nic niema tylko ruiny. Plz help

Master Rabbit

Member
Tak jak wszyscy mówili na innych forach, Riordian jest na połódnie od Bragi. Więc szukałem go przez ponad 2 godziny i zanalazlem tylko jakis rabusiów między innymi Taklara niestety przez przypadek go zabiłem i wypadł z niego jakiś list. Jeszcze raz proszę o podanie dokładne go miejsca pobytu Riordiana.

pawiano

Member
A przypomnij sobie gdzie szedłeś z nim. Jeżeli masz mapę to popatrz na nią:
Na południowy zachód od Bragi są na mapie takie cztery domki. Gdzieś w ich okolicach jest jaskinia z koczownikami. Jeżeli dobrze pamiętam to idzie się tą drogą nie na południe od bragi tylko południowo zachodnią. Nie idziesz na górę tylko idź przy skałach. W końcu będzie droga prosto i Baaaaardzo mały tunelek (bez dachu :D) między górami. Idziesz tędy i dojdź do samego końca. Idź cały czas przy górach (będzie wejście piaskiem pod górkę) i w końcu znajdziesz jaskinię. W niej jest dużo koczowników i Riordian. Ja na twoim miejscu zabijałbym koczowników aż w końcu wyleci Riordian. Wtedu go zabij.

A jeżeli nie szedłeś jeszcze z nim nigdzie to siedzi przy ruinach niedaleko zachodzniej bramy od Bragi.

PS. Gdzie znalazłeś Merdariona i Cronosa (bo ich nie mogę znaleść)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom