Mam taki problem, jestę w 4 rozdziale. Wygnali mnie ze Starego Obozu bo się najpierw do nich dołączyłem, Diego dał mi zadanie żeby poinformować Nowy Obóz i zadanie dodatkowe o spotakniu. Więc najpierw wykonałem misję o spotkaniu przyjaciół a potem teleportowałem się do Nowego Obozu i powiedziałem o sytuacji. On mi powiedział o Xardasie i że mogę się do nich dołączyć lecz muszę porozmawiać z Lee. Przed tym spodkałem jeszcze Gorna, który mi powiedział o tym że Lee szykuje wojsko do odbicia Wolnej Kopalni. Idę do pomieszczenia gdzie przebywa Lee i go tam nie ma a powinien być. Kiedyś gdy grałem w tym momencie był w swoim pomieszczeniu a teraz go nie ma. Chodziłem po całym Nowym Obozie nigdzie go nie było.
:huh: :unsure:
Nie wiem co zrobić może gdzieś poszedł i nie wrócił. Przespałem się kilka razy ale nic zawsze jest tylko Orik który tam stoi. Nie wiem czym to jest spowodowane. :unsure:
Gdzie jest Lee lub jak to naprawić, gdyby to był Bug który nie da się naprawić to jaki jest kod na przywołanie Lee (Jeśli jest) :unsure:
Dodam że mam topór Lee ale to nie powino zmieniać faktów. <_<
Miałem podobnąm sytuacje że nie mogłem się nauczyć walki bronią dwuręczną, bo był jakiś bład a nikt oprócz Thorusa nie uczy umiejętności walki bronią dwuręczną w Starym Obozie (bo tam się dolączyłem).
Dużo ludzi uczy walki bronią jednoręczną np. Scatty przy arenie w Starym Obozie ale mi chodzi o broń dwuręczną. <_<
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam
Nie wiem co zrobić może gdzieś poszedł i nie wrócił. Przespałem się kilka razy ale nic zawsze jest tylko Orik który tam stoi. Nie wiem czym to jest spowodowane. :unsure:
Gdzie jest Lee lub jak to naprawić, gdyby to był Bug który nie da się naprawić to jaki jest kod na przywołanie Lee (Jeśli jest) :unsure:
Dodam że mam topór Lee ale to nie powino zmieniać faktów. <_<
Miałem podobnąm sytuacje że nie mogłem się nauczyć walki bronią dwuręczną, bo był jakiś bład a nikt oprócz Thorusa nie uczy umiejętności walki bronią dwuręczną w Starym Obozie (bo tam się dolączyłem).
Dużo ludzi uczy walki bronią jednoręczną np. Scatty przy arenie w Starym Obozie ale mi chodzi o broń dwuręczną. <_<
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam