Galeria By Bh

BraveHeart

Member
Tutaj będe zamieszczał moje prace głownie zdjęcia.
Chętnie dowiem się co o nich sądzicie.

Na tapete :)

mój piesek :p

Później wrzuce więcej.

Zrobione w oceanarium we Francji B)

Przeniosłem zdjecie do twojej galerii - God

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie znam się na fotografi od tej strony technicznej, ale te zdjęcia mi się bardzo podobaja.
Są dobre nie tylko na tapetę do kompa ale i do jakiegoś albumu. Przyjemnie się ogląda i niektóre pomysły zasługują na pochwałę.
Super, daj więcej :)

halek

Member
Moim zdaniem zdjęcia są naprawdę świetne. Szczególnie podobają mi się pierwsze i ostatnie. Ta chatka.. zawsze chciałem mieszkać w takim miejscu ;]. Zdjęcie powyżej psa też świetne. Piesek, brzoza ptaki i kwiat fajne, jednak najbardziej podobają mi się te górskie krajobrazy. Foto nr1 zaraz ustawiam na tapetę i czekam na kolejne ;).

Edit. Mam pytanie - gdzie było robione to pierwsze zdjęcie?

Johnny

Member
Bardzo fajne zdjęcia. Ten pierwszy dałem se na pulpit. Pies, zachód słońca, ptaki wszystko ładne.
Czekam na kolejne zdjęcia ;)

Pozdro !

BraveHeart

Member
Bardzo się ciesze że tak się podobają, niedługo dodam nowe.

Ps. to pierwsze zdjęcie było robione w miejscowości 5km od Zakopanego, ale nazwy nie pamiętam. Te góry w oddali to już Tatry Słowackie.

daria

Szejn
Weteran
LOL!!Te zdjecia sa zajebi*te!!Chlopie one wygladaja jakby byly robione przez profesjonaliste.., a Ty chyba krotko sie tym zajmujesz(?)...
Wg mnie najlepsze sa: pierwsze,drugie,trzecie i osme, ale jakbym miala jedno wybrac, to te pierwsze One wyglada jak obrazek, mam nawet w domu takie puzzle, ktore sa identyczne.. <wow>.Qrcze te golebie tez...!!Normalnie nie wiem, co powiedziec, idealnie uchwycone postacie(golebie hah), gory, chmury i ogolnie tlo..
Powiedz, a ile robiles jedno takie zdjecie(np.to 1), bo chyba nie podeszles i od razu takie zrobiles..Czekales na odpowiedni moment tla(chmury, mgla itd.)??Czy zrobiles kilka od razu i te najlepsze wybrales, co??
Opinie
1 zdjecie 10+/10 n/c
2 zdjecie 10+/10 zajebi*cie podoba mi sie tlo(budynki) i to, ze te zdjecie jest czarno biale(bardzo pasuje) oraz to, ze te golebie sa tak wietnie uchwycone...
3 zdjecie Tez bardzo swietne..Ladnie uchwycone tlo(chmury - wygladaja jak faliste morze, i te drzewo fajnie wyglada - widac je czesciowo, co bardzo psauje do reszty) 10+/10
4 zdjecie Wg mnie te jest najgorsze, ale nie jest zle, tez fajne tlo, ale to jeszcze nie to..Podoba mi sie, ale nie tak bardzo jak pozostale... 7+/10
5 zdjecie Jezu, jaki slodki...Zarabiste zdjecie..Ale jednak mam jedna uwage - moglles mu zmyc to rope spod oka, wtedy by bylo lepiej, ale i tak jest zjebiste i ujdzie w tlumie moja uwaga...Wyglada jak wilk... :p 10/10
6 zdjece Bardzo fajne, wyglada jak obrazek :) Ale nie lubie takich klimatow, bez obrazy..Lubie zdjecie z natury, ale nie takie, lubie takie jak na np. 1 zdjeciu..Ale tu nie chodzi, czy ja to lubie, czy nie, tylko o to jak sa zrobione, wiec 10/10 za good job :p
7 zdjecie Zdjecie spoko, fajna pore obrales na wykonanie tego zdjecia i przez to te drzewo ma piekne barwy, no i jest OK. Ale nie jest juz tak piekne jak te pierwsze prace..Moze nawet ja takie bym zrobila, wiec przypuszczam, ze to bylo jedno z Twoich pierwszych zdjec... 8/10
8 zdjecie Choc male, ale piekne!!!To jest wlansie te moje jedno z ulubionych z Twojej galerii..Piekne widoki, swietnie uchwycone gory(widac na dole jeszcze zieolne, a tu nagle na gorze snieg i niewidoczne szczty tych gor) i troche widac drzewa na dole...!!Naprawde brawo!!Swietnie 10+/10
9 zdjecie Swietna ryba, przypuszczam, ze dlugo wyczekiwales moment, w ktorym zrobiles jej te zdjecie...Dobra znowu musze sie powtorzyc - swietnie uchwycona ta rybka, dzieki temu barwy rybki maja odpowiednie cienie i jest ona w swietnej pozycji...TLo tez fajne - rafka!!COOL!!! 10+/10

Oto moja opinia na ten temat...Uwazam, ze jestes swietny...Oy tak dalej, a nawet lepiej..Acha i daj jeszcze kilka fotek, zinterpretuje i ocenie je!! :p

Pozdrawiam, xdx

Do góry Bottom