G2 + Nk Wextra Klasyka

Status
Zamknięty.

Reynevan

de Tréville
Witam

Takie pytanie, czy ktoś się orientuje może czy nie jest w planach wydanie Gothica II + Noc Kruka w cenie około 20 zł w serii Ekstra Klasyka?

Taką przyszłość czeka każda gra, ale nie wiem kiedy akurat przyjdzie na ten zestaw, sam Gothic II jest do dostania w takiej cenie, ale co z tego, lepiej nabyć od razu z dodatkiem...

Jak na razie to widziałem taki układ, ale za większą sumę, chyba za 49 zeta.

Jeśli ktoś wie, proszę o termin takowego wydania...

RobsonAjax

Member
Wiem że cała saga Gothic, czyli G1, G2, NK jest za 59,90 w Platynowej Kolekcji.
Jeśli chodzi o sam zestaw (pewnie moja rada nie będzie odkryciem :p ) to śledź (lub zapytaj) gram.pl.
Newsy, forum.
Na pewno coś będzie.

Pozdro.

Megarion

El Presidente
Odnośnie samego Gothica 2, to widziałem miks w EXtra Grze razem z Soldiers: Ludzie honoru za coś około 24,90.

Laska

Active Member
W eXtra klasyce jest narazie tylko G1 i osobno G2. Nie wiem, czy planują zrobić taki zestaw...
A G1+G2+NK w platynowej kolekcji jest za 59.90

PS. Do grudniowego Clicka dodali małą książeczkę o wszystkich częściach Gothica i podali adresy kilku stron internetowych o gothicu, a naszej nie podali :angry:

Kozo WSP

Member
Myślę, że 49.90 to nie znowu tak dużo za tak fajną gierkę ale jak mówiłeś każdą gre kiedyś czeka pojawienie się w extra klasyce. Czym gra lepsza tym później się w niej ukazuje. Nie mniej jednak warto jest dać te pięć dych za G2+NK. W każdym razie jeżeli się ukaże w EK to napewno zaraz się o tym dowiesz przy okazji przeglądania pierwszego lepszego pisma o grak na PC.

Reynevan

de Tréville
Dobra, a teraz pytanie – czy jest w ogóle wersja CD? Nie mam DVD i nie pogram sobie, jeśli nie będzie to na CD...
Jest możliwe że wydadzą na obu nośnikach?

Co do opłacalności – osobiście wolę zaoszczędzić trochę i kupić więcej gierek, czyli G2+NK, Neverwintera z dodatkami, Dungeon Siege 1 (już mam), i jeszcze parę starych hitów.

+Dark Innos+

Member
Tak z tego co pamiętam do seria Gothic (G1,G2,G2:NK) jest też na płytach CD, no ale nie jestem co do tego na 100% pewien. Radze Ci zainwestować w DVD, bo teraz już wszystkie gry w tych rodzajach występują.

Megarion

El Presidente
Może ktoś wie, czy sama Noc Kruka sprzedawana jest jeszcze w Extra klasyce? Bez G2 oczywiście, sam dodatek.

rastaffari

Member
QUOTE(Megarion @ 30-11-2006, 16:24) [snapback]128757[/snapback]

Może ktoś wie, czy sama Noc Kruka sprzedawana jest jeszcze w Extra klasyce? Bez G2 oczywiście, sam dodatek.

A była sprzedawana w ogóle? :)

Sam myślę nad kupnem Platynowej kolekcji Gothica, za kilka lat pewnie złapie mnie znowu ochota na przejście każdej części po kolei to się przyda ;)

Megarion

El Presidente
A była sprzedawana w ogóle?

W tym problem, nie jestem pewien, czy akurat w tej serii :D ale chodzi mi o cenę tych 20 zł. Bo bądź co bądź, sknerą jestem wielkim i nie uśmiecha mi się wydawać 50 zł + przesyłka na G1 i G2 które już mam :D

Reynevan

de Tréville
Samą NK widziałem niedawno w EMPIKu, cena chyba 49 zł, ale nie jestem pewien, mimo wszystko na pewno jest jeszcze do dostania w wersji 'solo na wynos', choć niekoniecznie w extra klasyce.
A co do samego G2 w extra klasyce, to muszę zainwestować na nowo w DVD-ROMa, bo kiedyś miałem, spalił się, no i potem jakoś już nie miałem ochoty, a tu G2 na DVD ...

Schreder

Member
Będzie G2+NK tak długo drogie dopuki ludzi będą je kupować za taką cene a wg. mnie to długo bo G3 ma zaduże wymagania żeby sobie kupowali G3 zamiast G2+NK jedyna nadzieja w tym że wyjdzie jakiś mod/patch zmiejszający wymagania gry.

Jay_Kay

Magister vitae
Noc Kruka za 19.90 w eXtra klasyce, GII chyba też za tyle co daje 39.80 zł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom