G1 Mod

• Thread starter Thran
  • Rozpoczęty
T

Thran

Guest
A więc tak.

Szukam jakiegoś modu poza Wielką wojną i mrocznymi tajemnicami który jest ciekawy i byle był po Polsku/Angielsku bo po Niemiecku dużo nie zrozumiem ;)

Pandrodor

Member
Sorry że piszę w temacie być może łamiącym regulamin, ale chciałem cóś napisać Thranowi :)
http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=18741 - tutaj masz mnóstwo modyfikacji. Niektóre mają opis. Osobiście nie grywam w mody, czekam na dubbing i patcha do MT.

Mam taki pomysł, że może by przerobić nieco ten temat na taki ogólnie dyskusyjny o modach...tj. które są dobre, które warto instalować itp, każdy by napisał w jakie gra i jakie poleca itp.
Przyda się taki temat bo sporo osób pyta, jakie mody są dobre i w efekcie nic nie instalują (w tym ja :D ).
Co moderatorzy na to?
Pzdr.

daria

Szejn
Weteran
Chodzi Ci o ten temat, w którym są mody...? Ja mam co do tego mieszane uczucia... Bo z jednej strony zrobi się bałagan, ale z drugiej dobry pomysł, każdy by pisał jaki najlepszy wg niego i którego poleca, a to zaoszczędziło by czasu poszukującym...

Myślę, że można takie coś zrobić..... Nie wiem niech admin napisze najlepiej, bo potem jeszcze będą warny, że nie na temat... Więc trzeba by mieć takie pozwolenie... ;D Bo w końcu nazwa tematu jest o czym innym niż dyskutowanie o modach...

Do góry Bottom