G1, G1 Mt, G2, G2 Nk Nie Działają

Status
Zamknięty.

KillerBee

New Member
Mam problem. Otóż wcześniej mi te gry działały, ale po jakimś czasie od zainstalowania dodatku do G1: Mroczne tajemnice obie gry przestały mi działać. Któregoś pięknego dnia chciałem zagrać w G1 MT, włączyłem aplikacje do uruchamiania dodatku i zamiast się włączyć to nic sie nie działo (najpierw była klepsydra przy myszce a potem zniknęła). Po tym sprawdziłem w menedżerze zadań czy aplikacja G1 coś robi, było 00.
próbowałem wszystkiego i nic, może wy macie jakieś pomysły co zrobić z tym fantem.

Błagam o pomoc!!!!

Sora jeśli w złym miejscu

P.S kompa mam bardzo dobrego.

Pandrodor

Member
Ze wszystkimi grami jest tak samo? To....świetnie :)
Twój problem jest powodowany syfem na kompie. Pousuwaj niepotrzebne i mało potrzebne programy. Polecam też ściągnąć jakiegoś odsyfiacza typu Odkurzacz, zdefragmentować rejestr innym programem, wyczyścić go i potem spróbować. Jeśli nic nie pomoże to przywróć system do ostatniej działającej konfiguracji.
Pozdro.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Albo spróbuj zainstalować nowe sterowniki do karty graficznej.

Hm... Jeśli to co napisaliśmy nie pomogło, przeskanuj instalkę do Mt, jakimś antiwirem

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CYTAT
A masz orgiał jedynki ?

A co to za różnica? Kilka lat temu też grałem na piracie (grzech) i jakoś mi działało, poza tym skoro przedtem mu działało to i teraz powinno. Wydaje mi się, że źle zainstalowałeś moda, co w jakimś stopniu wpłynęło na działanie podstawowej wersji. Kiedyś na the modders było dokładnie pokazane, jak owy mod zainstalować, jak poszukasz to może coś znajdziesz. Jak nie to powtórzę poprzedników - sterowniki. A tak swoją drogą: przed zainstalowaniem moda gothic I Ci działał?

Xingu

Member
CYTAT(Pandrodor @ 04-07-2008, 15:19) index.php?act=findpost&pid=188354
Polecam też ściągnąć jakiegoś odsyfiacza typu Odkurzacz

Ja nie polecam Odkurzacza, bo on sam robi swoimi plikami tymczasowymi więcej syfu niż sam nasprząta. :p Lepsze do tego celu są programy z rodziny Uniblue
- RegistryBooster
- SpeedUpMyPC

No i ja polecę jedynie zadziałanie powyższymi aplikacjami, defragmentacje dysku i oczyszczenie ze zbędnego badziewia :D

I daj chłopie znać czy coś pomogło, bo temat ma parę dni a dalej nie wiadomo :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom