Frets On Fire

Status
Zamknięty.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Tak jak w temacie... Graliście w FoF, jednego z darmowych klonów Guitar hero? Ja grałem i baaardzo polecam. Łapiesz klawiaturę jak gitarę, wybierasz piosnkę swą, i zapier**** :p.

Ech... ale wygląd samej gry jest... Taki se... na szczęście powstaje wiele modów, pozwalających na zmianę wyglądu, ja napszykład gram na grafice z GHIII, i fajnie jest.

Jak początkowe muzyczki się znudzą, można do woli pobierać nowe, można też samemu zrobić :)

Gra była dołączona do CD-A, numer 06/2008 (z nowym księciem na okładce), można ją też ściągnąć z polskiego centrum FoF (tu są jeszcze muzyczki, mody itd.)

Phantom Lord

Active Member
Może i te gierki wciągają, ale mi to jednak kompletnie się nie podoba. Dla mnie to profanacja tego pięknego instrumentu. Ponoć świetne na zabawy. Podobno mają zrobić taką grę, tylko, że z użyciem prawdziwej gitary - to już totalne dno.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Grałem w to kiedyś (odkryłem to z dobry rok temu :p), kozacka gra. Jak się ściągnie jakieś fajne piosenki (ja mam sporo utworów black sabbath) to fajnie się gra. Na początku trzeba się trochę przyzwyczaić, później jest już tylko lepiej. Ja np. ściągnąłem sobie taki czarny skin z pentagramami itp. Polecam, to wciąga :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Katowałem w to kiedyś całymi dniami, świetna giera :D Wciąga jak nie wiem co, generalnie dobra alternatywa dla GH, jeśli komuś nie zależy na odjechanych efektach wizualnych.
Szukałem jakiejś stronki z piosenkami, ale jakieś fake były nie mogłem nic porządnego znaleźć. Dzięki ArminaS! ;D

Laska

Active Member
W sumie całkiem fajna zabawa, ale trzeba trochę czasu poświęcić na opanowanie piosenek :) Ja od jakiegoś czasu pykam (jako bardziej prymitywna alternatywa dla GH) we flashowe Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 3 :) tylko 10 czy 12 piosenek, ale też potrafi wciągnąć no i znacznie bardziej mi pasuje sterowanie :p

JuKii

Member
Ja bardzo dziekuje CDA z ta gre XD Naprawde wciaga, sciagnelam chyba wszystkie packi z piosenkami krazace po stronach z torrentami XD No i modymodymodymody, duzo daja.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
gdzie można sie zalogować na tej stronie www.frets.pl??
Nie moge znaleźć zaloguj

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Sory, jestem u babci na kompie, a ona ma ustawioną rozdzielczość 800x600 bo ma słaby wzrok. I nie wiedziałem, że
tam z boku po prawej coś jeszcze jest.:D :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom