Forum" Normar's Kingdom"

Status
Zamknięty.

mogget

forumowy obibok
VIP
Mianowicie wszedłem na forum jakiś czas temu i chciałem zobaczyć co tam u Leśników słychać, przeczytałem jeden temat i chcę czytać następny i poof - pojawia mi się jakiś błąd. Wchodzę na stronę główną forum i nie mogę znalezć działu o Gildiach..
Jeśli mógłbym dostać jakieś info na ten temat byłbym bardzo wdzięczny ;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ktoś przeniósł całe NK do kosza o_O.... tyle mogę powiedzieć teraz.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

W dniu dzisiejszym w godzinach południowych wywaliłem gildię, tzn przestały działać wasze grupowe organizacje.
Niestety mimo wielu prób reanimacji, nic się tam nie działo. mała liczba aktywnych osób, oraz tematów, a jak już były aktywne to naprawdę mało konstruktywne.
Dziękuje wszystkim za wkład swoich prac, przez ostatnie kilka lat!
Jednocześnie informuję, że tematy, posty itd na których wam zależny mogę Wam dać ich treść.

Od razu zaznaczam, że planuje się stworzyć dwie nowe grup - gildie, walczące między sobą coś na wzór old gildii.
Wyszliśmy z założenia, że nowe ugrupowania i ich mniejsza ilość może pozytywnie wpłynąć na ogół. Liczę na Wasza zainteresowanie nowymi ugrupowaniami.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
TY to masz zapłon....ja pierdole właśnie w wielkim przymierzu zajmowaliśmy się reanimacją NPR a potem gildii a ty wywaliłeś do kosza dorobek tylu lat...można było zostawić chociaż na pamiątkę.
kurwa teraz już nie mam gdzie zaglądać ;/

CYTAT
Jednocześnie informuję, że tematy, posty itd na których wam zależny mogę Wam dać ich treść.

Ja chcę treść całego dziAŁU...tak jak była!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT
Ja chcę treść całego dziAŁU...tak jak była!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja chce abys wkońcu przestał mnie wkurwiać.
No widziałem zajebistą reanimację, aż trzeba było to wywalić.
Nie masz gdzie zaglądać? To zaglądnij przez okno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom