Mam problem, otóż jak uruchomić filmiki z gry? Na all playerze nie działają... :/ Kiedyś oglądałem je, właśnie na All playeru :/. Nie wiem co jest, może ktoś mi pomóc?:>
Jodełko, a nie pokazuje Ci się żaden 'brak sterownika'? Sprawdź rozszerzenie tych klipów i wrzuć na google, może jakiś program by się przydał inny (chodź wątpię, żeby AllPlayer nie umiał czegoś uruchomić).
odpowiadając na pytanie kolegi bezimiennego... trzeba mieć odpowiedni program ja polecam frapsa... uruchamiasz go minimalizujesz i podczas gry naciskasz bodaj że F8 ale nie jestem pewien... wszystko będziesz miał tam napisane... tak czy siak filmik zacznie sie nagrywać i znajdziesz go w folderze z programem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.