Filmiki Z Gothica I

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
muszę przyznać że po obejrzeniu filmików miałem miłe odczucia
aczkolwiek pierwszy ma za długi motyw ze słowem PRAWIE
na początku to było zabawne ale w trakcie już nudziło....
aczkolwiek filmiki wywołały uśmiech na mojej facjacie
fajnie momentami się zgrywa...
no i wykorzystałeś nie tylko gothica by spłodzić owe dzieło
fajne

Resheph

New Member
fajne fajne, wywaliło w gomeza xD atak sługi ciemności hehehehe ten drugi jest zawalisty.... i te dialogi wzięte z gry...

-nie przeszkadzaj sobie w pracy
- a co ty myślisz ze w jajach sobie grzebie? ;x

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Prosiłbym o rozbudowane wypowiedzi, bo musiałem z tego tematu już kilka postów usunąć. Post „Fajny filmik” nie kwalifikuje się, więc jeśli ktoś ma zamiar napisać tyle to niech się wstrzyma. Tematu na razie nie zamykam.

Niech to będzie ostrzeżenie, bo następnym razem polecą warny, nawet jak ktoś jest nowy.

kop199

New Member
Super Filmiki :) Wtracajac sie wiecie gdzie znajde boty do Gothic I :rolleyes:
+25% dla Ciebie, ostrzegałem. – DDX

szczurek

Menda serowa
Weteran
Up - masz prezencik odemnie, jakbyś oglądnął filmik zobaczyłbyś że nakręcony został progreamem Fraps.

Co do tego drugiego filmiku ( pierwszy chyba gdzieś już oceniałem, bo go pamiętam ) - kolejny bardzo fajny pomysł na wykonanie. Bardzo spodobał mi się motyw z wrzodem na koniec. Muzyka bądź co bądź też pasuje. Przyjemnie się ogląda.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Dobra
Pierwszy filmik sympatyczny. Ale dla moim zdaniem bardzo śmieszny to on nie był. było parę scen, które mnie śmieszyły ale zdecydowanie większość nie była ani trochę śmieszna. Pomysł jak najbardziej fajny. Do pierwszego filmiku warto dodać, że motyw z Mcgaywera był dobry.

Drugi filmik był już o wiele lepszy. Śmieszniejszy i lepiej wykonany ,według mnie. Choć nie podobały mi się wstawki z Władcy pierścienia i tego drugiego filmu ( to chyba był Straszny film 3 ). Bardzo podobał mi się Xsardas ładujący czar i dźwięk odpalanej bomby Atomowej, to było genialne.

Cisu

Member
Mnie filmiki nawet przypadły do gustu. Pierwszy był nawet niezły. Było kilka fajnych scen, ale też i było kilka tych gorszych. Wiadomo - nie można mieć wszystkiego :). Ale ogólnie dobrze wykonany, tylko jak na "Prawie jak" było trochę przydługawe.

Drugi filmik już był lepszy. Mnie się akurat te wstawki z innych filmów podobały :). Było to ładnie nawet wykonane. Xardas i rakieta no to było już po prostu piękne, ale i tak najbardziej do gustu przypadła mi akcja "Wielkiego Wrzoda" :p. Jak dobiega do Gomeza i ta scena wybuchu bomby :D. No to było cudne ;D. Ogółem Good Job :).

Filmiki były kapitalne,pierwszy dobry,a drugi po prostu SUPER!Umiejętnie wykorzystane dialogi i obrazy z gry...Ktoś tu napisał,że wklejone fragmenty z Władcy Pierścienia mu się nie podobały...Według mnie to było najlepsze! ;)

Kacperex

KacŚpioszek
[R.o.a.D] Gothic - Zmierzch Gomeza

RLZ :)
Bardzo mi się podobał ten filmik, za jego wykonanie, ciekawych humor i genialne wykonanie. Myślę, że trochę się napracowaliście, lecz jest super. Muzyka bardzo dobrze dopasowana, ciekawie, ciekawie. Koniec najlepszy, gdy Xardaś ładuje moc , a potem atomówka kończy gomeza.
fajnie.
Pierwszy filmik nudny i szczerze powiem nie podoba mi się.

Naprawdę ci się nie podoba?Według mnie dobry był,a szczególnie:
"Prawie jak Paryż Dakar"
"Prawie jak Szakira"
"Prawie jak Malbork".

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Bezimienny Mistrz @ 01-09-2007, 17:26) [snapback]151945[/snapback]
Naprawdę ci się nie podoba?Według mnie dobry był,a szczególnie:
"Prawie jak Paryż Dakar"
"Prawie jak Szakira"
"Prawie jak Malbork".

Za długi , za dużo prawie i nie wszytskie śmieszne. Porównania ciekawe - aczkolwiek nudne.
Nie podoba mi się ot tak

No cóż,każdy ma swoje zdanie,ale uważam,że za ostro skrytykowałeś autora filmiku.Nie weź sobie tego na złe.

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Bezimienny Mistrz @ 01-09-2007, 20:59) [snapback]151985[/snapback]
No cóż,każdy ma swoje zdanie,ale uważam,że za ostro skrytykowałeś autora filmiku.Nie weź sobie tego na złe.

Pierwszy skrytykowałem fakt, nie podba mi się i tyle, mam do tego prawo.
Ale trzeba tez pamiętać, że drugi mi się podobał bardzo i pochwaliłem twórców.

MaxLew

New Member
2 film był bezsensu! Chociaż podobało mi się jak bestie karały zamek, to niezbyt udana była reszta. <_<

T

Thran

Guest
Ooo ja ten drugi filmik to masakra totalna :lol: "Atak sługi ciemności Wrzoda" i bum wybuchł muhahahaha to było przepiękne Kolonia przestała istnieć tak szybko że o ja dobre to jest :lol:

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Filmiki oglądałem już, lecz nie chciało mi się napisać, więc zrobię to teraz.
Oba z twych dzieł mi się osobiście bardzo podobają.
Prawie jak ... - ma swój klimat, muzyka pasuje, fajne rytmy ;), aczkolwiek nie wszystko było zabawne. 6/10?
Zmierzch Gomeza - nuta w tle "to już jest koniec" symbolizuje treść :), ale tylko refren :p. Lepsze niż poprzednie, jest dużo więcej sytuacji humorystycznych aczkolwiek niektóre są nudne, jest jakby fabuła. Podobają mi się też sceny z władcy pierścieni i te czarne bryki :). Koniec najlepszy! Wrzód rulez! 7/10?

Everon_92

Member
Nie no majstersztyk.Więcej takich filmów.Stary rób więcej takich filmów.
Na youtube jest pełno filmów z Gothica ale niektóre są takie beznadziejne że aż żal odbyt ściska.
Czekam na kolejne.

Droner

Member
Everon ma rację, żal odbyt ściska jak się niektóre ogląda, ale ty masz świetne filmiki, uśmiałem się nieźle. Oglądałem też inne jakie znalazłem twojego autorstwa(i oczywiście kumpli) i też bardzo mi się podobały. Z wymienionych drugi podobał mi się bardziej ale na pierwszego nie narzekam, też ok. Ale jak zobaczyłem szczyty i rekordy spadłem z krzesła, oby tak dalej, masz do tego talent. :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom