Filmiki By Jodełko

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ostatnio przyszedł mi pewien dziwny pomysł, który wykonałem.
Niestety z powodu cięć finansowych i problemów technicznych musiałem wyrzucić kilka filmików i zdjęć :(... To mój 1 filmik więc proszę o wyrozumiałość...

CLICK

G

Gray_Fox

Guest
Bardzo ciekawy filmik :D
I niecodzienne wykonanie :D
wielkie gz.
Heh, końcówka najlepsza xP
Pzdr.

Dark Shadows

Active Member
Ta koniec najlepszy. ;)

No cóż. Jak na pierwszy film to nieźle. Rozumiem przesłanie filmu i ogólnie całkiem ładnie posklejane itp. Ale sam film był raczej mało porywający i właściwie nic szczególnie super w nim nie było.

W każdym razie gz. ;)

Tak na 7/10. ;)

Pozdrawiam.

V

Vergil

Guest
No, Jodeł, poszło Ci :p I co było nie tak?Imho usunąłeś jakieś pliki z frapsa.
Btw. Filmik10/10 jak na 1. Mój 1 filmik trwał... 24 sekundy :p, bo nie umiałem dłuższego zrobić :p Udało Ci się. Czyje zdjęcia są na końcu :p??

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Cóż pisałem Ci, że filmiki o Gothicu mnie nie kręcą, a ten (mowa o pierwszej części filmiku) był słaby, aczkolwiek jest on swego rodzaju wstępem, co prawda zbyt długim i trochę nudnawym. Co do całości, no to na uwagę zasługuje treść, oraz sam końcówka, czyli zdjęcie twoich znajomych, większości z tego forum.
Jeśli miałbym ocenić no to 4/10.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Czyje zdjęcia są na końcu tongue.gif??

Tych którzy na to zasłużyli... Wybrane osoby poznają się...

CYTAT
twoich znajomych

Znajomych to ja mam w **uj więcej :p...

Eskel

Member
Przyznam szczerze że nie wciągnął mnie za bardzo filmik i bardziej skoncentrowałem się na muzyce niz obrazie. Trochę za nudny go zrobieś. daje 2/5 . Mimo iż to twój pierwszy filmik to zrobiony jest aż tak nie najgorzej . Mam nadzieję że następny będzie lepszy. Pozdrawiam ;)

Blair

Członek #RN
VIP
Słaboooo... daje 2/10. Filmik nudny jak flaki z olejem i myśle że część osób nie zrozumie przesłania poniewaz ono jest bezsensowne. Co ma gothic, hip-hop i zdjęcia ludzi z forum do prawdziwej przyjaźni? Powiedzmy sobie szczerze, że nic. Tyle.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jestem ciekaw czy poświęcił byś choć chwilę żeby zrobić coś takiego dla swoich bliskich czy nawet kolegów.
Bravo za chęci, za to że pamietasz. Wykonanie schodzi na dalszy plan i nie ono jest tu najważniejsze.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przesłanie bardzo łatwo tu znaleźć moim zdaniem i
miło, że masz takie podejście do niektórych osób
aczkolwiek myślę, że za bardzo skupiasz się na internecie a za mało na realu
Wykonanie marne, ale to nie zawsze jest najważniejsze.
Fajno, że tych ludzi uważasz za przyjaciół....tylko kwestia tego czy oni myślą tak samo
lub czy odbierają to aż tak poważnie jak ty.......Za bardzo wierzysz w wirtualne znajomości
niż te na realu....pozder

Blair

Członek #RN
VIP
Jestem ciekaw czy poświęcił byś choć chwilę żeby zrobić coś takiego dla swoich bliskich czy nawet kolegów.

Dla bliskich nie poświęce się wcale ponieważ mnie w dupie mają, a dla kolegów poświęciłem więcej niż tylko czas.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Yeed, wiesz mówisz o realnym życiu, mam kumpli ale żaden z nich nie zasługuje na określenie przyjaciel, zresztą na określenie kolega tez nie zasługują... Miałem 1 przyjaciela w realu, tak miałem... CYTAT
...gdy cię bliscy robią w ch*j, dajesz im serce a dostajesz gnój
Taka prawda, bo np. innej osobie z reala nie zamienił bym długu 80 złoty na 80 bułek(kajzerki takie małe i tanie), codziennie po 2 w szkole(mama mu robiła zawsze 3-4). z powodu braku kasy... :/

W sumie teraz to bym umieścił tylko 6 osób, albo i 5... W każdym bądź razie od prawie 3 lat znam Kacpiego i nie zawiódł mnie... Szczur? On mnie codziennie zawodzi, ale to inna historia;) xD.

Podrzucę parę filmików:

Orks attack
Relief of Hagen

szczurek

Menda serowa
Weteran
W tych dwóch filmikach co podałeś nie ma w sumie nic ciekawego. Muzyka kompletnie nie pasuje, tylko tekst sie momentami zgadzał z tym co widać na ekranie. Kawałki nawet wpadają w ucho, ale do takich filmików nie pasują. Pozatym strasznie gra ci haczy ;o

RobsonAjax

Member
Hmmmm... ciekawy pomysł z tymi orkami, oryginalniejsza, niż by się mogło wydawać fabuła i ciekawość co będzie w następnej części. To plusy ;). Minusy? Na pewno zaciachy i muzyka. Nie lepiej było włączyć coś klasycznego :p?

Tak czy inaczej czekam na kontynuację ;).

Pozdrawiam.

P.S. Po takich filmikach mam coraz większą ochotę znowu pograć w GII + NK, i chyba niedługo to zrobię ;).

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Cicho szczur, to że nie lubisz HH t nie znaczy nic :p. ja lubie i HH i Gothica i robiłem to pod takim kątem żeby fajnie się oglądało taki teledsko-filmik:D.

A to najnowsza reklamówka PiS'u
Jędker realista - Sprawa trochę niejasna (feat. Sokół)
Ilustracja słów by Ja :D

EDIT: Dlatego że nie mogłem się oprzeć, żeby zilustrować słowa "je**** szczury..." :p. Po za tym lubię cię denerwować :p.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie powiedziałem nigdy ze nie lubie HH, po prostu taki typ muzyki do takich filmików pasuje jak szczurowi siodło...
Co do filmiku "politycznego" no tu już bardziej HH pasuje. Zwłaszcza tem kawałek. Tylko dlaczego mimo iz z polityką mam nie wiele wspólnego ( prezydent gdyni ma na nazwisko Szczurek, swoja drogą lubie go za to co robi ;] ) jestem w tym filmiku ;o

Do góry Bottom