Filmik Pk

Shrat

Przywódca Magów
Niewiem czy wybrałem dobry temat do tego ale co tam:D.Otóż chciałbym sie wam pochwalić osiagnieciami mojego teamu PK (le parkour) a i ci co nie wiedzą na czym polega PK po obejrzeniu filmiku na pewno sie dowiedzą
biggrin.gif
piszcie czy wam sie podoba.

http://rapidshare.de/files/6620164/Rasta_team.wmv.html

Tu jest wytłumaczone jak sie ściąga filmik
scroll na sam dol strony i tam masz dwa buttony, free i premium, klikasz free, przeladowuje Ci sie strona i pojawias ie licznik sec. potem jak dojdzie do zera wyskakuje okienko ktore zaslania Ci linka wiec legalnie sobie kliasz X na tym okienku i potem juz download

[ Dodano: Sob 22 Paź, 2005 ]
dam pomylilem sie z megaupload... no wiec tutaj po przeladowaniu strony na dole masz licznik i czekasz az pokaze Ci sie link...

Blair

Członek #RN
VIP
Nieee no stary dobrze se radzice w tym sporcie , ściągnełem filmik i jestem pełen podziwu dla całej waszej grupy , dobrze sobie radzicie w tym sporcie
tongue.gif

I oby tak dalej
biggrin.gif
laugh.gif
tongue.gif
.....

pozdrawiam...

Em.50

Member
Nono Shrat ... pierwsze moje pytanie : Jak jesteś na ty filmiku to powiedz gdzie i jakie przezwisko masz . Bardzo mnie to ciekawi
wink.gif
Jesteście Zaje*iści , dosłownie brak mi słów ! Naprawdę obejrzenie tego filmiku sprawiło mi wielką przyjemność ! Jest super ! W ogóle te akrobacje są bardzo ciekawe . Respect For Shrat !

Ps. Fajnie zrealizowany filmik
Ps2. Najlepszy zawodnik w tych długich włosach
wink.gif

Roni

Member
No naprawdę niezły filmik. Też chciałbym wiedzieć, który to ty? Gdzie to kręciliście? Dobrze wam idzie. Podobało mi się to coś ala matrix, wtedy jak ten jeden z was biegnie po ścianie nad 3 ludźmi. Wogóle dużo było fajnych kawałków!

E

eMzi

Guest
Hehe, wszyscy tu chwalą Twoją ekipę Shrat, ale ja muszę powiedzieć, że wcale tacy wypadziści nie jesteście. No może oprócz tego gościa z długimi włosami, bo on na się wyróżnia wśród was. Bo tak sobie patrząc to poziomem jestem nawet do was zbliżony. Ale nic zarzucać nie będę, bo nie sądzę bym był o wiele lepszy od was. W każdym razie jesteście dobrzy i fajne miejscówki macie tam u was. Trochę dynamiki w trickach by się przydało i będzie lajcik.
A dla tych co uważają, że ekipa Shrata wymiata to obejrzyjcie to : New Era Breakers. To dopiero jest super Parkour! No i muzyka miodzio! Ściągajcie bo warto!

Blizna

Member
No tak najlepsi napewno nie są ale są dobrzy;)

Jak na młody wiek to całkiem niezle sobie radzicie ciekawe co będzie kiedys zakładając oczywiscie że cały czas będziecie ćwiczyć.
Filmik jest spoko troszke szybciej mogliscie to robić(dynamiczniej) i muzyczke lepszą podłożyć ale podobało mi sie.

Shrat pochwal sie który to Ty;]
I jeśli nakręcicie coś nowego daj znać
wink.gif

bobek_666

sex beast
Weteran
Jak na młody wiek bardzo fajnie Wam idzie. Niktóre tricki naprawde ładnie Wam wychodzą. Jeżeli w dalszym ciągu będziecie szliwować swe umiejętności to napewno w przyszłości bedziecie mieli czym przed laskami imponować.

Ja trzymam kciuki i życze nigroźnych updaków ;].

P.S. Można wiedzieć jaki zespół gra utwór główny?

Kacperex

KacŚpioszek
Biorąc po uwagę fakt, że Wasz wiek nie jest wysoki to jestem pełen podziwu
smile.gif

Genialne to nie jest, ale widać, że to co robicie, to robicie to z pajsą.
Jeżeli nadal będziecie trenować i starczy Wam zapału to będą z Was ludzie.
Podoba mi się wykonanie i nawet fajnie to wygląda. Ten gość w długich włosach chyba, jest najlepszy.
Shart który to ty ?

Co do filmiku Verina to RLZ. Muzyczka miodzik, a samo wykonanie mistrzostwo. Geniusz.

Pozdrawiam

Shrat

Przywódca Magów
Je jestem tym z długimi włosami hehhe, eeee nie będe was kłamał ja jestem Kwiato i mało mnie w filmiku poniewaz miałem kontuzje i byłem kamerzystą i reżyserem
biggrin.gif
.Film był kręcony aparatem cyfrowym bez głosu
biggrin.gif
a nazwe teamu wymyśliłem ja
biggrin.gif
.Następna część będzie być może w marcu będą tam sceny jak ja skacze z tego budynu na plaży (w filmiku skacze tam ten z długimi włosami -Młody) i ląduje na nogi a nie jak oni na kolana
biggrin.gif
,Młody robi backflipa (salto do tyłu) i wiele innych
biggrin.gif
.A co do najlepszego filmiku świata to chyba Evolution
http://www.3run.co.uk/ -wejdzcie w zakładke Vids i z listy poszukajcie Evolution .

E

eMzi

Guest
Hmm, wiesz Shrat dla mnie Evolution to nie jtes znów taki super filmik z PK. Tam jest więcej akrobatyki niż czystego Parkoura. Zgodzę się, że goście super skaczą, różne flipy niesamowicie kręcą, że ogólnie to wszystko fajnie wygląda, ale PK chyba nie na tym polega... Pk to przede wszystkim sztuka pokonywania różnych przeszkód etc. a nie kręcenia backflipa z podwójną śrubą w powietrzu... Przynajmniej tak mi się wydaje.
QUOTE Następna część będzie być może w marcu będą tam sceny jak ja skacze z tego budynu na plaży (w filmiku skacze tam ten z długimi włosami -Młody) i ląduje na nogi a nie jak oni na kolana
To weź ten budyneczek z rozbiegu zalicz, bo na piach to se można skakać i skaskać, a i tak nic Ci się nie stanie. Jakbym miał takie możliwości to bym w Łodzi z 6m na piach skakał [skoro z 4m na ziemię skaczę z rozbiegu]...

Do góry Bottom