Fajne Miejsca, Miejscówki W Gothicu 1

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Mam pytanie gdzie mogę znaleść w Gothicu 1 fajne miejsca, miejscówki np. jakieś ukryte przejście, podziemie, jakaś jaskinia, itp. Najlepiej żeby to były miejsca gdzie mogę zdobyć dużo exp lub znaleść ciekawe artefakty lub mikstury. :D

Proszę o podanie jak najwięcej miejsc. :D

Jeszcze jedno pytanie gdzie można ogólnie zdobyć dużo exp bo potrzebuję. :unsure:

Pozdrawiam ;)

unknown

Debile
Fajne miejsca... Expienie... Hmmm...
No, tam gdzie są orkowie tam jest expienie. Jest taki gość, ma imię chyba Gilbert. I chyba gdzieś on jest w jaskini pod jakimś wodospadem gdy się idzie do SO. Wiem, że można zdobyć 1000-5000XP.
PzDr

Po pierwsze pawlowi chodziło o ukryte miejsca o których nie wszyscy wiedzą, po drugie co za debil ci powiedział że Gilbert jest za wodospadem, on jest w jaskini jak sie wchodzi po skalnych półkach niedaleko terenu orków którego pilnuje dwóch żołnierzy. Post nie wnoszący nic do tematu, ale jako że dostałeś juz dziś 25% to tym razem skończę na upomnieniu. - God

xenex

Member
CYTAT
Po pierwsze pawlowi chodziło o ukryte miejsca o których nie wszyscy wiedzą

Godfather nie do końca ;) Pawlowi chodzi o(też) dobre miejscówki do expienia, więc przystopuj troche. ;) Druga sprawa to, znam tego spamera(Chyba vergil były nick) i mówię że często może przyspamić.

A wracając do tematu
(daje dobre miejsce do expienia).

1. Dla zawannsowanych graczy obóż na bagnach(Głównie bagna tam gdzie węże błotne).
2. Dla dobrych i średnich graczy las(W okolicach starego obozu, tam jest sporo cieniostworów i innych).
3. Dla expertów Kamienna Forteca(żeby tam iść trzeba mieć ekwipunek najwyszego sortu:D ).
4.(średni gracze) Tereny orków(Tam gdzie wieża xardasa , wejścia tam pilnują dwaj strażnicy ze starego obozu)
5. (Raczej doświadczeni gracze)Obóż bandytów(Jest tam chmara bandytów dzięki czemu można nabić lvl. Droga do niego jest prosta a mianowicie jest on przed opuszczonym klastorze gdzie idziemy w IV akcie).
6. (Sredni gracze)Plaże(znajdują się na pobliskich terenach z bagnami)
7. (Początkowi gracze)Lasek przy starej kopalni(Krwopijcy itp.)
8. (Zawansowani gracze)Kamienny krąg(Potem będzie tam quest, jest tam dużo zombich)

póki co tylko tyle , chyba troche pomogłem.

Matteox

Member
To zalezy...dlatego podziele na grupy....

MISTRZOWIE :p
-Orki...
-Hmm...forteca...
-W sumie wszystko co sie porusza..
-A i nad morzem(są tam oniste jaszczury)
-Bagna

ŚREDNIACY
-To bedzie napewno to co biega w lesie :lol:
-Zębacze
-to chyba wszystko 8)

Ci co sobie nie radzą....
-Cienostwory kretoszczury itp ;)

Myśle że takie mini-info ci sie przyda -_-
Sorr że troche mało ale tylko tyle pamietam jak coś mi sie przypomnie edita walne :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom