Expowiska W Górniczej Dolinie

Status
Zamknięty.

tosiapl

Member
Witam
Jestem w IV rozdziale, zabiłem już wszystkie smoki prócz lodowego. Chciałbym jeszcze pozbierać poziomy na IV rozdziale. Aktualnie mam 34 poziom. Zabiłem już wszystkie orki dookoła zamku. Więkrzość tych jaszczurów przy kamiennym smoku i w drodze do niego oraz do ognistego. Gdzie jest jeszcze dużo potworów ? Oprócz lodowej krainy.
Pozdrawiam

jacksonheyes

Member
A czy powybijałeś już wszystkich orków wokół zamku ?

Jeśli tak to spróbuj może wybić wszystko obok obozu Fajetha.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Jak się idzie z placu wymian do Starej Kopalni to tam jest sporo smoczych zębaczy.Za jednego się dostaje 400 exp, tylko,że są dość silne.A zrobiłeś już zadanie od Angara?

czlapek14

Member
W Jarkendarze jak kiedyś odkryła abi jest dość sporo miejsca do popisu. Można tam zabijać trolle, zombie, smocze zębacze które właściwie trafiają się co krok i to tylko w IV rozdziale. Jeszcze możesz oczyścić starą wieżę Xardasa, zawsze to jakieś pponad 2000 PD. A grobowiec jest tam gdzie był kamień ogniskujący w G1 w którego zdobyciu pomagał Milten. To tam powyżej Dawnego NO jak się idzie długą ścieżką przyczepioną do stromej skały.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Grałeś w Gothic 1?To tam gdzie był kamień ogniskujący,który szukaliśmy z Miltenem.To ten właśnie grobowiec.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom