Energia życiowa

Status
Zamknięty.

Zubi_82

New Member
Witam:)
G3 to moje pierwsze spotkanie z seria...i mam dosyć błahe pytanie:
Jak na stałe tzn nie pierścieniami,wisiorkami...itp powiększyć energie życiowa?

Najemnik@

Member
Chram Beliara, Innosa lub Mag Wody - 5 punktow umiejetnosci 125 szt zlota + 20 pkt zycia/many/wytrzymalosci musisz wybrac ;]
chram to taki posag tam tez czarow mozna sie wyuczyc ,a mag wody chyba wiadomo ;p
P.S.
najblizsze chramy bedziesz mial w ardei i beliara przed cape dun.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Możesz to zrobić tylko w chramach (Innos i Beliara) i u naczycieli Adanosa ( druidów i Magów Wody). Za punkty nauki oczywiście.
EDIT: pisałem w tym samym czasie co Najemnik@ ;)

llllllllll

Member
Możesz nauczyć sie warzenie stałych mikstur.Gdy sie nauczysz to potrzebujesz Receptury,Szczawu Królewski i jeszcze jednej roślinki niepamietam jakiej chyba Ziele Królewskie czy coć w tym stylu.Podchodzisz do stołu alchemicznego i warzysz.PROSTE

Elessar

Inkwizytor
Weteran
CYTAT(llllllllll @ 29-08-2008, 17:51) index.php?act=findpost&pid=194641
PROSTE

No widzisz, dla niego to nie jest proste. Napisał, że to jego pierwsze spotkanie z serią, więc nie pisz mu, że coś jest proste, bo tylko narobisz mu kompleksów.

Jest jeszcze możliwość, jak skończysz grę drogą Innosa (Beliara nie jestem pewien) to On cię spyta co chcesz i jak odpowiesz siłę to dostaniesz trochę energii życiowej. Stanie się to po złożeniu artefaktów.

Zubi_82

New Member
Dzięki za odpowiedz,mam jeszcze jedno pytanie o Kociołek...co potrzeba żeby go używać? można w nim przetapiać rudy w sztabki a np samorodki złota w monety??

Wenzelzxc

Member
Tak wymaga umiejętności kowala oraz czystą stal a do magicznych mieczy rude.da sie na tym zarobić.A jeszcze jedno powinieneś mieć przepis na miecz,kupisz go u kowala.Można też na je na ostrzyć przy kamieniu szlifierskim

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom