Elo

Necross

New Member
Siemano wszystkim! Jestem Necros przez jedno "s" ale już zajęte niestety. No i co tu dużo mówić, prywatnie Adrian, młody niekulturalny człowiek interesuje się muzyką i no powiedzmy sportem, normalnie napisałbym pewnie że tańcem, tak klasycznie, żeby się wtopić w otoczenie, ale co mi tam, zaszaleje i walne sport... Lubie gry komputerowe, szczególnie to Gothica a moją ulubioną postacią jest Diego, bo ma unikatowy łuk, podoba mi się, no i co tam jeszcze.. Hmm kocham zwierzęta, chce się z wami zaprzyjaźnić. Dobra kończę bo wiem że nic was nie interesują moje zainteresowania. Tak nawiasem - od ilu postów odblokowujecie SB dla nowych?

tomisakis

Whiskas
VIP
Sb jest odblokowywane jak będziesz miał 5 postów.

Witamy. Nie spamuj i nie denerwuj innych. Słuchaj się wyższych rangą. Obczaj regulamin

Muzin1234

Member
Witamy . Tak jak Tomi mówi od 5 postów dostaniesz SB. Mamy nadzieje że dobrze będziesz się czuł w naszych progach ^^).
Pozdrawiam....

Fahrenheit

Pimpu?
Siemka, wreszcie ktoś porządnie się przedstawił, jak zostaniesz na dłużej, to będzie z ciebie ktoś na tym forum. Przestrzegaj regulaminu, szanuj innych, i żarty na shoucie traktuj z przymrużeniem oka, bez skarg do moderatorów.

Do góry Bottom